Seda_kolcu53 oğlum normal doğumla oldu su yutmuş kusuyordu beslenmede sorunumuz vardı bir hafta yoğun bakımda kaldı eve geldik üç gün sonra sarılıktan yattı eve geldiğinde 13 günlüktü stres diyim cevaba gece gündüz demeden Süt sağıp koydum götürdüm hastaneye doğru düzgün bir şey yiyip içemiyorsun zaten öyle bir durumda çok şükür şimdi büyüdü 19 aylık oldu bile 20-25 güne kardeşi doğacak inanın kiloyu takan biriyim boyum uzun olduğu için çok göstermiyor diyenler var ama ben biliyorum rakamlar canımı sıkıyor ama emin olun o hastaneden kucağınızda bebeğinizle çıkmak kadar güzel bir şey olamaz Rabbim kimseyi bekletmesin kilo alınıyor veriliyor 84 le hamile olduğumu öğrendim 78 e düştüm bulantım çok olduğu için yiyemedim ilk üç ay sonra almaya başladım 99 la doğuma gittim benim için çok büyük rakamlar eve gelir gelmez ilk işim tartıya çıkmak oldu şimdi bu oğluma da 84 le hamile kaldım 79 a düştüm şuan son ayın içindeyiz 10 kilo aldım daha fazla almamak için uğraşıyorum dikkat ediyorum eminim 10 kiloyu veririm emzirme süremiz bitince de sağlam bir diyetle 70 kilo olmak istiyorum daha azı kötü duruyor uzun olunca bana göre vermek istiyorum alırız veririz önemli olan sağlık gerçekten şimdiden hiç düşünmeyin bunları