Anneadayi0404 Arkadaşlar bugün karnıma sancılar geliyor arada bir korkuyorum erken doğumdan bu şeklde olan var mı
Selcennnn Anneadayi0404 ihmal etmeyin lütfen ben bu yüzden 3 gün hastnede yattım bugün taburcu oldumm. Bende oldu diye sizde de olacak diye bir şey yok tabiki kendinizi kasmayın kesinlikle ama dikkatli olun geçmiş olsun ☺️
Anneadayi0404 dilay_06 evet sıklıkla kasılma geliyor ya karnım yumru gibi olup sertleşiyor 34 haftalığım
dilay_06 Anneadayi0404 ben de 34+5 olcam o yumru dediğin bebek kendini itiyo dışarı doğru kalçasını ayağını kafasını Allah ne verdiyse 😅😅
Anneadayi0404 dilay_06 He yaaa hareket edemiyoruz o öyle yapınca erken doğum olmasında arada alt karnımda ağrılar baskı oluyor yürüyemiyorum bile doğuma kadar böyle olucak sanırım
Anneadayi0404 dilay_06 inşallah erken gelmezler zamanında gelsinlerde bekleriz biz senin cinsiyeti neydi
Anneadayi0404 dilay_06 o yumru şeklinde erkeklerde oluyor demekki tanıdığım cinsiyeti kız olanlarda olmuyor hiç
Kbraaaaa-- Valla bende de kasılma çok yok ama belim öyle hı agriyo ki utanmasam ağlayacam az kaldi ama 😏
Selcennnn Anneadayi0404 evet maalesef ben kasilmalardan anladım sancimi hissetmedim hiç ama nst de çıktı
Anneadayi0404 Selcennnn bebeğin bi yerden toplanıp sertleşmesi mi oluyor kasılma anlamıyorum pek tarif edemiyorum kasılmayı
Zack Benim karnım beton gibi semsert oluyordu ve sanki bebek orayi yaracak gibi hissediyordum doktora gittim acil, muayene sırasında da oldu bahsettiğim his bu dedim kasılmaların başlamış bunlar kasılma dedi