BurcuAras Yaa kızlar bugün ev işi çok yaptım dip köşe , 1.2 saattir inanılmaz mide bulantısı ve ishal başladı bide sol kasıgımda şiddetli kramp girip çıkıyor varmı yaşayan yorgunluktan olur mu sizce bebek hareketli bu arada. 21+5
Tatlicilek BurcuAras bu kadar kendini neden yordun ki, belki çamaşır suyundan falan etkilendi vücudun bilemiyorum mide bulantısı o yüzden olabilir, bence acile git bi baksınlar nolur nolmaz
dolunayes BurcuAras yprgunluktandir dinlen canim yada aklina takildiysa git acile bence dinlen gecmezse gidersin hareket de ediyor demişsin
birgaripana_ BurcuAras bende 21+4 aynı dip köşe temizlik yaptım bu gün ağrımdan uyuyamıyorum çok pişman oldum. Miğden yediğin bişeydendir. Bence miğde sıkıntılarıda artık bu haftalarda başlar benimde taaa öğle yediğim yemek ekşimiş miğdemde yakıyor 😒
BurcuAras Tatlicilek ah sorma yaa , hiç böyle bişe yaşamadım düşünemedim bu kadar etkileyeceğini .. pişmanım inan ki. 🥹
BurcuAras dolunayes ediyor kuzum aynen . Uzandım ayaklarımın altına yastık alarak . Zorlarsa gideceğim gerçekten çok teşekkür ederim 😍
dolunayes BurcuAras bende bugun yordum kendimi baya belim agridi adim atamayacak gibi parol aldim yattim simdi iyiyim kuzum parolda icebilirsin cok agrin varsa stres herseyden zararli ohh dinlen sorun yok harket var kanama vs yok yorgunluk cikiyo
BurcuAras birgaripana_ öff inan ki öyle anlamadım bende ya . Hani çok afedersin böyle ağzım sürekli sulanıp duruyor istifra isteği sürekli çözemedim . Neyse bakalım vardır bir hayır çok zorlarsa gidicem napıyım 🥲
BurcuAras dolunayes harikasın ya çok teşekkür ederim 😍 deniyorum içtim bende şimdi uzandım bakalım .. tedirginliğim aslında ilk doğumum 32de olmuştu biraz ondan kasılıyorum ama Allah ne yazdıysa o tabi ki bakalım 🫠
dolunayes BurcuAras sorma rahat batiyo bende pislikde duramiyorum ayri ayri is yapmayi sevmem :) basimiza bela aliyoz :)
dolunayes BurcuAras her hamilelik farklidir kuzum onu aklindan cikar zor tabi ama yoksay ne dusunursen onu cekersin
dolunayes BurcuAras her hamilelik farklidir kuzum onu aklindan cikar zor tabi ama yoksay ne dusunursen onu cekersin