AnnesiyimM53 naz_ozz ben cnm ilk gittiğim de biri 4.2 diğeri 5.6 idi 2 hafta sonra tekrar gittim biri 6,2 diğeri 7,3 çıktı yarın kontrolüm var inşallah düzelmiştir yada durmuştur 😔😔
Bginan naz_ozz detaylıda banada söylendi kendi doktoruma gösterince bi sorun yok genelde diyeler öyle dedi eğer kafana takarsan doğduktan sonra bi hafta sonra kontrolde baktırırsın dedi
naz_ozz AnnesiyimM53 bende detaylıda öğrendim biri 5 diğeri 6 2 hafta sonra gittim biri 4.1 diğeri 4.9 gerilemişti Çokk sevinmiştim ama bugün gittim 28 haftamız biri 9.4 diğeri 11.2 olmuş o kadar üzüldüm ki ben geriler sandım ilerlemiş kontrol ettireceğiz dedi doktor 😔😔
naz_ozz AnnesiyimM53 inşallah düzelmiştir allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻😔
naz_ozz Bginan evet öyle doğunca kontrol olacak çoğu doğumdan sonra geçiyor diyo ama işte insan takmadan duramıyor 😔
fatoss33 Benim bebeğimde iki böbreğinde genişleme var çok takıyorum çok üzülüyorum internette araştırdıkça rabbim hepimize sağlık versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah