Aylinslmci ISILTAN yanı benım persembe gunu tam netlesıcek aslında 38-39arası alırız demıstı doktorum sezeryan olacagım ama 39.hafta bayram haftasına gelıyor bayram haftasında almaz dıye dusunuyorum. Devlet takıplıyım bırde.
Zeyneppp96 ISILTAN benim geliyor doktorum hayırlısı dedi bayramı geçirirse herkes için iyi olur ama geçirmezse de biz buradayız dedi
ISILTAN Aylinslmci Evet sezeryan doğum tercih ettim sizin gibi 39. Haftam bayram haftasına geliyor sizin gibi şansımızaaaa :)
ISILTAN Aylinslmci Gündüz belki bayram haftası dedik akşam 9 gün tatil ilan edildi . Doktorum tatile gider mi hastanede ki hemşireler tatile gider mi bilmiyorum … Tabi ki tüm hastane tatile gitmeyecek fakat tecrübeli kişiler nöbete kalır mı telaşım o yönde …
SimgeGktg Benim de bugün 35+3 uygulamada 9 temmuz, sezeryan olacak, cuma günü kontrol var ve ikinci kez nst ye girmiş olucam. Bayramdan sonraki ilk iş günü 3 temmuz oluyor, öncesinde alır mı bilmiyorum hic, devlet takipliyim.
Eylulmom SimgeGktg hemen hemen aynı haftalar doğum felan da bana da doktor 2 Temmuz dedi kurban bayrağından hemen sonra yani pazar gününe denk geliyor benimle olur eşim hastane de bile kalır 3 Temmuz pazartesi,4Salı,5çarşamba da 3 gün doğum izni olur diye düşünüyorum bana böyle daha mantıklı geldi sizce ?
Aylinslmci ISILTAN benımde yarın doktorum gun verecektı ama rağorluymus bır hafta yokmus telaslandım hemen hastaneye gıttım basla doktora muayene oldum 10 gun ılerıde gpzukuyo bebek erken alır doktorunuz ama doktorunuz gun verebılır bız veremeyız dedıler haftaya salıya kaldı gun vermemız. Cocuk 37 + 2 gözüküyor suanda.
SimgeGktg ISILTAN 33+3 de gittgiimde bayramdan önce mi alirsiniz demiştim. Net bişey dememisti ama bayramdan sonra olur herhalde dedi. Cuma gideceğim şimdi de. Kesin birşey söyler muhtemelen. Ben önce alınsın istemiyorum. Hayırlısıyla en doğru zamanda olsun tabi ama 39 dolsun inşallah 🤲
ISILTAN SimgeGktg İnşallah herşey kalbinizdeki gibi gerçekleşir :) Sizin gibi erken istemiyorum hem bayram geçsin hem 39. Hafta gelsin istiyorum …
ISILTAN Alevelisa İnşallah kendi doktorunuz eşlik eder doğumunuza sonuçta insan aylar sürecinde tek 1 doktora kontrole gidiyor doğumunda da kendi doktorunu ister insan … Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah :)