Bebislihayat34 Hanımlar iyi geceler ikinci gebeliğim, ilk doğumumdan hemen sonra bebeğimle aramda kan uyuşmazlığı olduğu için iğne yapılmıştı. Şimdi tekrar hamileyim hamilelik tekrarlandığı için iğne gerekiyor mu acaba başına gelen oldu mu.
Ayss_ Bebislihayat34 hamile iken belirli haftalarda iğne yapılıyor. Doğumdan sonra da bebeğin kanına bakıyorlar uyuşmazlık var ise yine iğne yapıyorlar yoksa yapmıyorlar.
Fener1608 Bebislihayat34 ilk bebeğinizde hamileyken vurulmadı mı iğne ben hamileyken vuruluyor diye biliyorum eşimle benim de kan uyuşmazlığımız var da ondan soruyorum hamile kalınca hamileyken vurunucağımı söyledi doktor
Bebislihayat34 minikmelegim_ demek istediğim şu yeni öğrendim hamileliğimi 5 haftalık falan 1 hafta sonrasına da randevu aldım. Hemen ilk ayında yapılmadı gerek öyle mi?
Bebislihayat34 Ayss_ evet bunu biliyorum ilk bebeğimde 3. Trimestera yakın yapmışlardı iğne doğumdan sonra da yaptılar çünkü babasının kanını almış
Aysenurmus Bebislihayat34 eğer herhangi bir kanama yaşamazsanız iğnenin yapılmasına gerek yok. Taki 28. Haftaya kadar
Sevgicik0149 Bebislihayat34 hamileligin ilk aylarinda yapilmiyor canim 28. Hfta da uyusmazlik ignesi oluyorsun sonra bebek dogunca kan grubu pozitifse sana tekrar igne vuruyorlar
Nurrdmr15 Bebislihayat34 benimde ikinci gebelik başta kanamam olduğu için yapıldı iğne 28. Haftada tekrar bakılıp yapılacak kanamanız yoksa ilk haftalar yapılmıyor
cansualtikulac Ben ilk gebeliğimde oldum ikincisinde tekrar test yapıldı negatif çıktı test o yüzden gerek yok dediler