ezgikyaa1 Bugün tam 40 haftalık oldum.Cuma günü doktora gittiğimde açılman başlamış dedi fakat ne sancım ne nişanım ne suyum hiç bişeyim gelmedi,yarın kontrolüm var sancım olmadan açılma var diye yatırır mı sizce.. benimle aynı durumda olanlar var mı
00018 ezgikyaa1 39+5 haftalığım ne açılma ne sancı hiç bir şey yok. Hiç biri olmucsk diye korkuyorum artık
mylifemyworld ezgikyaa1 bende şuan 40+1 im Dr um 41 e kadar bekleriz sonra suni ile alırız dedi.38 den bu yana 1 cm açıklık vardı hala aynı.Sanci bazen oluyor bı kaç saat sürüyor sonra geçiyor.Nisanim gelmedi.Bende anlamadım artık doğurmak istiyorum 😔🥺🤦🏻♀️
Semra08 ezgikyaa1 40+4 de doğum yaptım sancım ve ya acilmam yoktu suni ile doğum gerçekleşti . Suyum azaldığı için suni vermek durumunda kalındı. yoksa kendisinin gelmesini bekleyecektik .
Gamzeizmir35 00018 ben de ben de ben de. Ayni sekilde ne açılma var ne sancı ne nişan. Içimde hurma ve ananas ağacı çıktı artık. Gelmiyor cocuk
Snmhsn 39+1 olduk 2. Gebeliğim geçen çarşamba 2 cm aciklik vardı gelsin diye dua ediyorum yok yildim artık ilkini 38+2 de dogurmustum. Yarın kontrolüm vR aynı şeyi bende düşünüyorum yatırır mi diye suni ve sezaryenden çok korkuyorum çünkü 😒
ezgikyaa1 Yalnız bugün çok sık büyük tuvaletime çıkmaya başladım isal şeklinde.. allah hepimize kolay sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin
Kayra07 Semra08 suni ile kaç saatte doğum gerçekleşti benim şu an 40+1 olduk. 41 e kadar gelmezse suni ile başlatırız dedi.
Puhu_ishak ezgikyaa1 ben varım, 0 acilma, nstde sancı var ama hafif, ne nişan ne şu geldi yarın yatisim yapılacak suni denenecek 🥺
CansuMerve Bende yarin tam 40 hafta oluyoruz. Sancim yok yani var da arada bir nstde çıkmıyor Cuma gidecegim doktora bakalim ne diyecek🥺
ezgikyaa1 Bugün doktor muaynemde açılmamın hala aynı olduğunu söyledi,suyumun biraz azaldığını söyledi..cumartesi günü tekrar muayneye gidicem sancım olmazsa haftaya çarşamba suni ile yatışım yapılıcak