2023Mucizem ilaydailem belli de olmuyor aslında bende hemen gelmesin istiyorum az daha dursun işlerim tam bitmedi 🤭 ama biraz çevreden erken gelir diyorlar
Mervex1 Merhaba. 37 haftalık oldum sizce doktor sezaryen için tarih verir mi? Siz kaçıncı haftada tarih almıştınız
Mervex1 Mirankubra35 Merhaba. 37 haftalık oldum sizce doktor sezaryen için tarih verir mi? Siz kaçıncı haftada tarih aldınız
Dgncy Mervex1 evet verir bende 37. Haftada sezeryan için gün oldum son 6 gün kaldı 39+4 de alıncak hayırlısıyla
-Bal123- 2evlat1anne büyümüş teyzesi büyüyeceği kadar iki hafta da gelişimi önde gidiyo 😂 inşallah normal doğurabilirim oğlum da 39+5 te sancım başlamıştı ertesi gün dogurmustum bunda yok bı belirti 😂🤦🏻♀️
3_fistikannesi 2evlat1anne kızımla sonnn 86 gün. Ama ilk ikisini 37+ larda doğurdum buda öyle olursa daha az tabi
sarellem55 An itibari ile 0 ama gelen giden yok inşallah normal doğum olacak bide kızlar erken gelir diyorlar 🤦🏽♀️inşallah kendi sancım gelir
EmineSerdar 2evlat1anne uygulamaya göre 24 ama 5 gün sonra sezeryan olup olmiycagi belli olucak sezeryanla olurssa 10 15 gün fln olur herhalde
Haleblbn beyzaturker56 amin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım ☺️ nasıl gidiyor hazırlıklarınız
beyzaturker56 Haleblbn aminnn 🤲🏻 açıkcası tam olarak bitmiş değil eksiğimiz daha çok sürekli unuttuğum birşey çıkıyor mutlaka 🤭 sizin nasıl gidiyor?