Liya98 Selam kızlar bat 6 gün😬 havluda kırmızı acık tonda lekeler farketim kendimi kurtukdan sonra ama akıntım yoktu bakınca 2-3 saat sonra kücük bi leke gördüm petde bir damla kadar baktım akıntı yine beyaz böyle birsey yaşıyan varmı 😁
Aysnr11 Liya98 Test yaptın mı sanırım aynı gündü bizim bat 10 haziran 🤭 ben yaptım test ama hiç bişey çıkmadı 😏
Liya98 Pinklove yok canım sadece duş aldım kurutum kendimi sonradan lekeleri farketim hem acık kırmızı ve kahverengi 🫣
Liya98 Pinklove hani akıntıma geri baktım birsey yoktu sonra tek 1 damla kan gördüm cok tuafıma giti bat 5-6 su an
Pinklove Liya98 yerleşme kanaması da olabilir. Bi test yap istersen. Belki çıkar. Clearblue markası al o net sonuç verir adetine 5 gün kala bile gösterir.
Liya98 Aysnr11 slm canım yapmıstım birsey cıkmadı ama bugun sol kasıgımda agrı var sanki biri üstüne basıyor ondan baska birseyim yok bide o lekeleme fark etim korktum birden 🤣 evet 10-11 olmalıyımmm sen peki? Belirtilerin varmı
Liya98 Pinklove clearblue son birtane kaldı ama yine negatif görücem diye üzülyorum bi kac gün önce 2-3 kere hayalet cizgi gördüm ondan sonra bidaha görmedim sonra test yapmayı bıraktım ama bugun böyle olunca acaba varmı diye düsündüm
Aysnr11 Liya98 Bi kaç belirti var ama artık psikolojik olduğunu düşünmüyorum göğüslerimde sanırım adet olucam o yüzden sızlıyor hayırlısı olsun inşallah yarın belki kan tahlili veririm netleştiririm varsa zaten onda çıkar 😊
Liya98 Hatice-01 canım cok acık pembe ve kahverengi havluda lekelenme şeklinde keske ata bilsem cok tuafıma giti ve sonra tek bi damla kadar acık pembe gördük petde
Hatice-01 Yerleşme kanaması kahverengi leke şeklinde 5-6 gün sürüyor. Bende hiç kan gibi gelmemişti hatta regl öncesi kahverengi leke sanmıştım
Liya98 Oznur_22 akıntım beyaz gögüs cok az uyku istegi cok zaten uykuyu seven insanım😁 sol kasık agrım var o kdr😁 oda bugün başladı