Kumru_6694 Vişne suyu ve kare çikolata yemiştim geçen gittiğimde hiç hareket etmedi bu sefer ne yapsam hareketlenir tavsiyesi olan var mı? Dr odasına girmeyi beklerken 10 dk geçiyor o bekleme sırasında da mı yemem gerekirdi acaba yardım lütfen 🤭
Selinakbas Kumru_6694 kuzum bana çikolata dediler ama çocuk hiç durmadi yerinde 😆 benim ki zaten kıpırdaktı, iyice kıpırdadı 😂♥️🌸
motherlion01 Kumru_6694 valla göstermeyen bebek göstermiyor ben neler neler yaptım 21. Haftada öğrendim detaylıyı bekledim emin olmak için detaylıda emin oldum doğum yapcam nerdeyse hala elimde adam akıllı fotosu yok yüzünü saklıyor hep keyfi gelmiyor galiba paşanın 😂
Sunactn35 Kumru_6694 bencede orda yee ama benimki mesela çikolatayı pek önemsemiyodu ama dondurma yiyincee ultrason cihazını tekmeliyodu 😀😀😀
Gokcenur___ Bugün öğrendim bende cinsiyetini. Doktorun yanına girmeden bi 10-15 dk önce çikolata yedim. Bebek kıpır kıpırdı. Bir de kahve içmenizi öneririm,biraz şekerli olursa o da bebeği hareketlendiriyor.
Kumru_6694 Gokcenur___ hayırlısı olsun bizimde yarın bakalım şansımıza artık 🙏🏻 Nescafe 3ü 1 arada içsem olur mu ki Türk kahvesi sevmiyorum pek
Petito35 Ne zaman tok gitsem öğrenemedim cinsiyetini. Çikolata meyve suyu yürüyüş kahve hiç işe yaramadı. Bende bi kere aç karnına gittim bildiğin açım ama sürünüyorum. Gösterdi o zaman. Aynı şeyi yüzünü görmek için de yapmıştım. 29 haftalıkken gördüm anca yüzünü
Babyykmz Kumru_6694 ben sadece kahvalti yapip gittm tatli seyler sevmiyorm tuketemiyorm zaten bizim kizimizn bacaklari hep acik 11+4te gittik acikti doktor erkege benzetti sonra 15+5te ogrendik cinsiyeti netlesti.. her ay gidiyorz her ay cinsiyetn uzerinden geciyor doktor hala acik bacaklar artik en son 23+6da gittim bacaklar yine acikti gosteren gosterior gostermeyen ne yaparsan yap ugrastiriyor demek ki 😅 hatta biz kiz olmasina sasirmstik surekli bacaklari acik oldugundan. Hep duyuyorz kiz bebekler gostermezmis filan diye esimde bu nasil kiz boyle diyp duruor her gittigmizde bacaklar acik 😅
Kumru_6694 Babyykmz valla bnmki bana benziyor galiba ne zaman gitsek uyuyor Dr dürtüyor öksür diyor hiç oralı değil ondan sordum buraya🤣