Elif_p Guzel-annem yani yok denecek kadar az diyebilirim cok cok nadir kızımda 3 ay deli gibi kustum her seyden midem bulanıyordu her sabah lavabodan cıkamıyordum ona kıyasla olmadı diyebilirim rahatlıkla
fizikcianne Guzel-annem kızımız olacakmış. Hurafelere inanmam ama Kız bebek hurafelerinin hepsi bende tuttu 🤣
H1z2a3 Guzel-annem canım senin belirtilerin ne kız hamileliklernden farklı mı bu hamileliğin benim üç hamileliğimden farklı bu ve bunda açırı bi uyku isteğim var benim sende de öyle mi bide kaç haftalıksın
Guzel-annem H1z2a3 3 kızımda cok tursu falan yerdim bunda daha ağzıma sürmedim hep tatlı yedim 18 haftalık oldum bu ayın 29 nda randevum
Nermins23 Yoncca masAllah. Ben de o haftayi bekliyorum, cinsiyeti belki oyrenirim diye🤲 cabucak gelse de 😂
H1z2a3 Guzel-annem ayy bu haftaya kadar hala öğrenmedin mi cinsiyeti🙊 ben dayanamıyorum iki tahmin sitesi vardı instada ikisine de sordum erkek dedi dayanamıyorum artık meraktam🤣
Farasc @Guzel-annem hamike olduğumu öğrendim eğlencesine görümceye bicakla makas verdim koltuklara koydu. Gittim bıçağa oturdum 😂 gerçekten de oğlum oluyor 😂
nuzunismail Zhr-zhr Ben konuşurken lafımı unutuyorum valla bu hamileliğimde gülüyorum kendime sürekli ama benim kızım olacak 😁 bir sürü de vitamin alıyorum ama yok
Zhr-zhr nuzunismail al işte o bile karambolmuş adı üstünde hurafe işte 😂 aynı annenin iki gebeliği bile aynı geçmezken herşeyi cinsiyet belirtisi sayan bir biz varız galiba 😂
Zynpdmr Pazarda ne kadar ekşi meyve varsa alıyorum,üşümekten bi hal oldum..12+4ten sevgiler bugün kızım olacağını ögrendim🥰🥰