Yareneylul em-ine123 doktor olarak Aynur taylı ve Ömer tammo çok iyi Aynur hocaya daha dün gittim çok ilgili bi doktor
em-ine123 Masalada bizimde tayin bir ay oldu geleli araştırmada İbrahim batmaza kontrolle gittim bakalım nasıl gelişecek doktor öneriniz varmı ? 26+6 yım bu arada
Melekkkk123 em-ine123 cihanpol enes Bil ben hamilelik takibini de doğumu da orda yaptım çok memnun kaldım çok iyi ve mütevazi bi doktor bence
Masalada bsranur123 benim kontörlerimw o bakıyordu ama Kızıltepe cihanpol memarjene gidiyorum bu aralar randevu bulamadığına İçin oda çok iyi
bsranur123 Masalada evet haklısın randevular bu aralar çok sıkıntılı kusum dogumu mem hocadami dusunuyon yoksa devlettemi
bsranur123 Masalada bende oyle düşünüyorum yaa suanlik devlet arayisindayim omer hoca iyiydi oda yok artik malum kac haftaliksiniz siz
Muczm33 Cihanpol mem Masalada mem arjen doğum fiyatları ne kadar ki pahalı demişsiniz de bilgim yok fiyat konusunda
Masalada Muczm33 valla canım normal 4 dedi sezeryan 8 buçuk hemoroid problemim olduğu İçin normal istemiyorum 🤦🏻♀️