Mom_merve123 Herkese merhaba bir hafta önce erken doğum yaptım 35+6 sütüm çok ama çok fazla ne kadar sağsam da geliyor napmam lazım başına gelen var mı tıpta adı hiperlaktasyon 🙏🏻 çok acil çözüm bulmam lazım
Heyzilwq Mom_merve123 bu tıpta çok garip ya ilk defa duydum bunu normalde hep sütüm az fazla gelsin diye uğraşırız inşallah olması gerektiği gibi olur canım 🤲🌼
hms Mom_merve123 ebn 4 ay sandım buzlukta süt almıyodu artık. Sağdıkca süt artıyo sagmayınca da memede süt fazla olduğundna ağrı yapıyo beze oluşuyor mecbur emzirip sagıyodum. Cok zor Allah kolaylık versin bence bi emzirme danışmanından yardım al. Çok zor bi durum. Ben 4 ay uğraştım.
CemrePektas Mom_merve123 emzirme çayı felan içiyorsan onları bırak, memeye sıcak değil de soğuk kompres yapabilirsin damarları daraltmak için, lahana yaprağı buzluğa koyup memene koyabilirsin iyi gelir
Mom_merve123 defneemom öyle yaptım artık buzdolabı doldu napcam bilmiyorum çok fena bir durum yetişemiyorum
Gokceveannesi Sürekli sagarsan sütun daha da artar 😭 beb ilk cocugumda yaşadım sıvı şeyleri az tuketmen gerekir,kavun karpuz gibi yada su ..sagmayida azaltmannlazim malesef ki
Mom_merve123 Gokceveannesi sağmayı azaltırsan da taş gibi oluyo ve nefes alamıyorum bütün gün oturup sağsam geliyor
Zhr-zhr Bol bol stok yap bence canım Allah korusun bi anda bi üzüntüyle vs kesilirse ya da ilaç kullanman gerekirse elinde yedeğin olur. Allah hepimize bol bol süt versin bebişlerimiz bayram etsin 😂
Mom_merve123 CemrePektas hiçbirşey içmiyorum ilk doğum yaptığımda rezene içmiştim iki bardak sadece ama artık psikolojim bozulmak üzere
Gokceveannesi Mom_merve123 beyaz lahana yaprağı kaynayıp ılık.olunca üstüne koyuyrodum bir nebze olsun iyileştirdi