71oyku81 krdgzmm merhaba 14 haziran degil ama 12 haziran heycan korku sevinc mutluluk hersey var ilki nornal doğum du simdi ise sezaryan bakalim hayirlisi
noluyosanagenemiross cauuv1 ya ben 36. Haftadayım daha gün vermedi 🙄 12sinde çağırdı o gün verecek sanırım
cauuv1 noluyosanagenemiross daha erken zaten alttan muayene eder belki normal doguma uygunmusunuz bakar yada gün verir onun için beklemiştir heralde
noluyosanagenemiross cauuv1 yok benim normal doğum uygunluğum yok epilepsi hastasıyım o yüzden sezeryan kesin mecburen
Esmaars noluyosanagenemiross merhaba bende epilepsi hastasıyım . Devlet Hastanesi’nde mi doğum yapacaksiniz acaba
_Ceyda_ 00.00 itibariyle 36+4 oldu sabah doktor kontrolüm var çatı muayenesi yapıp doğum şekline karar veririz 38de yatış olur demişti. 17 Haziran sanırım. Yarın tam söyler tarihi galiba 😅artık daha fazla durmasına gerek yok bir an önce gelsin
Mervex1 Merhaba. 37 haftalık oldum sizce doktor sezaryen için tarih verir mi? Siz kaçıncı haftada tarih aldınız
Kuboss91 Benmde 13 haziran heycan ve korku illaki oluyor. İlk hamileliğim hala inanasım gelmiyo zManın dolduğuna ☺️