Mltsnl Merhaba ben 11+4 de gittim muaneye erkek denildi ve bacak arasından gösterdi çok net 15. Haftada gittim kız denildi bu yanılma ne zaman kesin sonuç verir lütfen bilgisi olan yazabilir mi
Hilal2901 Mltsnl çok erken tahmin yapmıs. Benim ablama da erkek dediler 23. Hafta da mı ne detaylıda kız oldugunu öğrendi 😂
Mltsnl Elenora aynen bize hala şaka gibi geliyor bilmiyorum ben hala alışamadım başka doktora gideceğim ama hani diyorlar ya erken belli eder erkek bide kesin konuştu
Mltsnl Elenora yani herşeyin hayırlısı ama insan boşluğa düşüyor 1 ay boyunca oğlum oğlum diye sevdik şimdi kız denildi nasıl olacak bilmiyorum
Selinakbas Mltsnl Aa bizim de net oğlan denildi 12 haftada,13te netleşti. inşallah yanılma payı olmaz bizim doktorunda
Ozgedenizhan haftada klitoris erkek organı gibi şişkin olur sonradan oturur. Benim de başıma geldi hayal kırıklığı yaşadım sizin gibi ama şu an baldan tatlı kızım var. İyi ki de var.
Mltsnl Ozgedenizhan evet ama yani kesin konuşunca öyle kötü oldum tabikide kızım olursa da çok sevinirim ilk çocuğum çünkü hayırlısı olsun ama insanları böyle yanıltmak kötü
Mltsnl Selinakbas yaaa inşlllah çünkü insan ona bağlı kalıyor ve şuan haftaya 16 olduğumda başka bir doktora gideceğim yani eski bir doktora belki onlar daha iyi bilir yanılma az olur