Pik3453 Sadece ödemden mi olur yoksa gebelik zehirlenmesi falan olabilir mi doktora sormalı mıyım kızlar
yeni_anneadayi Pik3453 som haftalarda ödem olabiliyor eğer tansiyonun da sorun yoksa gebelik zehirlenmesi olmaz canım
Amineazra Pik3453 ben sormuştum doktoruma tuzlu yeme demişti bir de uzun süre ayakta hareketsiz kalınca olur dedi
guzelanne01_ Pik3453 yüzüm ve ayağımda şişkinlik oldu 36 haftalığım doktorum çok dikkat ettiği bir konu direk kan ve idrar istedi gebelik zehirlenmesi olur diye tedbir almam gerek dedi hamd olsun bugun temiz çıktı tahliller gebelik ödemi doğal olarak dedi
Pik3453 yeni_anneadayi tansiyon ölçümü yapmıyorum 😭 bide bugun sabah gözümün birine kan oturmuş korktum öyle olunca
Pik3453 Birdadaskizi Perşembe günü randevum var bi danışayım bari doktoruma ne diyecek 🤷 teşekkür ederim tavsiyen için😘
Pik3453 Amineazra aslında gün içerisinde hsreketliyim ama bilemedim ki tuz da sadece kahvaltıda tüketiyorum domates salatalığa
Amineazra Pik3453 siz yine sorun isterseniz doktora. Bende hamur işi yersem veya çok oturmak durumunda kalınca şişiyor farkettim
guzelanne01_ Pik3453 en güzeli canım yarın git doktoruna tahlil ver Allah korusun varsa tedbir alınır şükür zor şartlarda değiliz elimizin altında gibi hastaneler
Ipek0204 36 haftadayım bugüne kadar oluyordu şişme ama bugün ki kadar hiç olmamıştı suyu da çok içiyorum ama son haftalarda ödem çok oluyormuş
guzelanne01_ Ipek0204 aynı ben bugun çok fazla şiş hissettim kendimi ve hareketim çok kısıtlıydı 36 haftalığım bende