Maya2022 Brcakbss1602 benimde hiç sancı hissetmiyorum sadece kusma var diye gittim sancı çıktı bakalim hayirlisi olsun İNSALLAH
Maya2022 mrsperaa Amin İNŞALLAH hepimiz birbirimize dua edelim ben en azından kurbanda doğsun istiyorum biraz daha beklesin istiyorum
Maya2022 mrsperaa hayırlısıyla zamanında dogum nasip etsin RABBİM CÜMLEMİZE bizim ki erkek ama duracak gibi değil
Brcakbss1602 FlkNaz bende de geçen hafta şeker çıktı doğuma 1 ay var diyete başladım çok zor Allah yardımcımız olsun
Mericylmz 34+1 benimde Salı günü kontrolüm plesantam aşağıdaydı büyük ihtimalle çıkmadı yukarı sezeryan olur Salı günü gün verecek doktorum geceleri uyumak haram sert hareket ediyor bide bazen kasığıma vuruyor nefes almak zorlaştı
Aylinslmci Brcakbss1602 35+6 olduk bızde persembe gunu kontrolumuz var en son 33de gıtmıstım. 36da gel gun belırleyelım demişti ıkıncı gebeliğim sezeryan olucak bakalım ne zamana tarıh verıcek heyecanlıyım 🤗🤗 ama agrılarım cogaldı artık nefes darlıgı yapıyo kaburgalarım batıyor cok cabuk yoruluyorum hele havalar ısındıkca daha zor olmaya basladı 🥹🥹
Brcakbss1602 Aylinslmci bende sezeryan istiyorum büyük ihtimal öyle olacak bebeğimin kafası 1 hafta ileride gittiği için doktor normal doğumu zorlar demişti
Piraye21 Busra070707 canım 2 haftaya kadar geri veya ileri olabilir bu normaldir boşuna uzuyorsun kendini
Busra070707 Piraye21 çok teşekkür ederim🥹 ama yıprandım biraz sanırım kilo boy konusunda hep birşey çıktı ben de biraz evhamlıyım sanırım
Maya2022 mrsperaa AMİN İNŞALLAH RABBİM HERKEZİN YANINDA OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAGIMIZA ALIP BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN RABBİM İNŞALLAH
Fatmatopuz Brcakbss1602 Allahtan hayırlısı canım inşallah sağ Salim alırız bebişlerimizi kucağımıza🤲🏻🤲🏻