Gamzealptkn Esra_Omer_21 adetnn 2. Ya da 3. Günü hormon testi yaptr sağlk ocağnda yapılıyor onlarn sonuçlaryla gidersn kadın doğuma Lh-fsh-tsh-E2-prolaktin tahlllern ismi bunlar
sebnemkargaci Bende bugün tekrar kan vermeye gitmiştim dönüşte midem bulandı afedersiniz çıkardım ve bişeyler aktığını hissettim eve geldiğimde lekelenme başlamıştı şimdi ara ara oluyor yine sanırım yine kimyasal olacak
sebnemkargaci Gamzealptkn inş öyledir ama yerleşme kanaması beklenen adetten önce olur diye biliyorum benim 3 gün geçti bugün verdim yarın çıkar sonucum bakalım
Yenibirannee Gamzealptkn ilk gebeligimde adetime 5 gun kala yaptim ve aşırı silik hayalet çizgiyle öğrendim hemen kan verdim betam 18 di :) Gebeligimde adetime 3 gun kala yaptim onda bariz silik çizgi çıktı hemen kan verdim 42 çıktı :)
Yenibirannee Gamzealptkn evet saat 6 gibi yapmıştım hemen çıkmadı bende çöpe atmistim yattim uyudum sonra sabah 9 gibi meraktan aldim baktim o şekilde gördüm 🤣🤣🤣
sebnemkargaci Gamzealptkn sonucum çıktı değerim 83 e düşmüş bu da kimyasal gibi görünüyor yarın yine kan vereceğim inş siz mutlu haberler alırsınız