Istanbuprag Biz evde yapıyoruz. İngiliz karbonatı, hindistan cevizi yağı, yeşil kil, mısır nişastası ve birkaç damla güzel kokulu yağ. Gül ya da lavanta yağı. Uzun süre gidiyor ve çok güvenilir.
Aslibali Istanbuprag sprey olarak yani su seklinde onerebileceginiz bir tarif var mı? Benim koltuk altı bezlerin tıkalı sürmeli katı biseyler kullanamıyorum
Istanbuprag Pinklove işsizlik versin ama parasızlık vermesin inşallah daha da :) ekonomik durumlar bir de sağlık için yollar deniyoruz kendimizce :)
minikmucizeemaak Aslibali Unutma ihtimali olan bir doktora gitmiyorum canım, doktoruma çok güveniyorum. Doğrudur, ama yediklerimiz içtiklerimiz bile bu kadar doğal değilken rolon ne bileyim şaşırdım
Aecer minikmucizeemaak kadınlar için olanı hindistan cevizi gibi kokuyor hamileliğin başında biraz midemi bulandırmıştı. Sonra aloe veralı olanı aldım onun kokusu yok gibi rahatsız etmiyor asla onu deneyebilirsiniz
minikmucizeemaak Pinklove Tamam teşekkür ederim koku önemli benim için de güzel kokuyor yazmışsınız bi onuda deneyeyim
Mrvya MerveZengi deotak çok etkili ama temiz içerikli değil, önerilenlerin dışında yves rosherinki söyleyebilirim .Güzel kokulu ve temiz içerikli
MucizemMart MerveZengi önceden deotak kullanirdim. ama hamilelikte aluminyum iceren kullanilmamasi gerektiğini biliyordum. Sebamed hassas cilt olanini kullaniyorm memnunum hafif guzel bi kokusu var. Hamilelikten sonrada deotak kullanmiycam icinde petrol turevi var keske hic kullanmasaydim