Merrcimek Bebeğimin mevlidi var ve Bursada mevlid kıyafeti satan mağaza arıyorum. Bildiğiniz mağazalar var mı?
Htccprz Merrcimek kapalı çarşıya giderseniz her yerde bulabilirsiniz muhtemelen bebetto mağazalarında ya da sırf bebek kıyafeti satan yerlerde vardır hepsi de çarşıda oluyor genelde
rileyss Merrcimek Aa siz de mi bursalısınız :) Gerçi ben 12 yaşımda beri istanbuldayım ama çok özlüyorum valla memleketimi
Ayferfeneer Merrcimek besevlerdeki butiklere bakın bence ebru tarakcilar gönül kolat fln var oralarda biçok butikte aradığınız tarz şeyler var
Zeynp Merrcimek beyaz renk arıyorsun büyük ihtimalle Çarşıda deneme şansı bar ancak internette de çeşit çok Ben internetten almayı planlıyorum
Merrcimek rileyss Evet siz de mi 😁 Çok sevindim valla aynı memleketten olmamıza Ben de evlenmeden 4-5 ay önce geldim. 8 yıldır İstanbuldayım Hala alışamadım İstanbula sevemedim bir türlü 😢 Bursanın neresindensiniz?
Merrcimek Zeynp İnterneti düşündüm ama şu an ölçülerimi tam bilemiyorum. Bide sanki görerek daha iyi oluyor. Mevlidi dışarıda yapıcam o yüzden de biraz daha gösterişli olsun istiyorum
rileyss Merrcimek ben de çok sevindim valla :) ben de alışamadım ve sevmiyorum, başka şehirde iş bulma imkanımız olsa bir dakika durmam valla istanbulda :( ben gemlikliyim siz nerelisiniz?
Htccprz Merrcimek gösterişli havalı diyorsanız çarşıda tarakçılara bakın ya da açık çarşıda yemeniciler ve ercan giyim diye biyer var orda bulabilirsiniz,gecelik tarziysa onlar nerde tam bilemedim süslü tüylü dantelli gecelikleri beğeniyorum ben de😉
Merrcimek rileyss Ben de Nilüferdeyim. Fsm bulvarının orada 😁 İstanbul çok büyük ve karışık birde tüm çevrem Bursada kaldı o yüzden daha bir sevmiyorum 😞
Merrcimek rileyss evet ama şimdi hep kentsel dönüşüm var. Bursada kalabalık oldu malesef bu arada umurbey de çok güzel yer
Merrcimek Htccprz Yok gecelik değil ☺️ Salon tuttum orada yapıcam dediğiniz yerlerede bakayım çok teşekkürler ☺️
Merrcimek Ayferfeneer Halitle sevim butik var bide o dediğiniz yerlere bakayım. Bebekle çok zor oluyor. Anneme bırakıp 2 saatte nereye bakabilirsem artık 😢
Htccprz Merrcimek o süslü gecelikleri hastane için düşünüyorum ben de ama halim olur mu giymeye bilmiyorum😄
Merrcimek Htccprz Özdilekten almıştım ben bi tane gecelik bi tane pijama oralardan bak istersen sen de canım ☺️ Ben de son zamanlarımda oradan bakmıştım