Mrsfly Kızlar haziranda zam gelmiş vs muhabbeti vardı, naptınız anlaştınızmı hastanelerle kim nekadara anlaştı? Benim doğum eylülde 20 bin tl doğum teminatı var özel sigortamda asla yeteceğine inanmıyorum 😅 fiyatlar acaib uçmuş özellikle marmara için
imren_melinarya Mrsfly ben sompo dogum teminatli sigorta yaptirdim medicana hastanelerinde gecenden sadece 31 bin odedim bduzu icin ama yukselmis benimde agustos sonu eylul basi dogum o zamana kimbilir ne kadar olur
Bebekliannee Mrsfly evet Haziran başı zam geldi galiba hepsine. Muane 600 olmuş doğum tam bilmiyorum 12.500 Çerkezköy irmet.
Ecemylmzz Mrsfly eylülde doğum yapacağım bende nasipse 6 ay önce doğum paketi aldık Ankara’da 18.500 tl herşey dahil
imren_melinarya Mrsfly degil ama muayene 1700 suan 27 bin dogum dediler yine bunlara gore iyi 9 muayene var ben bi hastanede para ugruna kuvoze konulan bebegimi kaybedince(mahkememiz suruyor) bundan dolayi iyi bi dr ve hastane tercih ettim
Bebekliannee Mrsfly aynen Allah yardım etsin. Keşke bir düzenleme olsa. Yıllık zam olsa ve yüzdesi baştan belli olsa , uymayana ceza verilse filan
cauuv1 Mayıs sonu bize haziranın ilk haftası zam gelcek demişlerdi. 19 haziran da dogum var zamlı fiyattan tabiki yararlanmak istemedik kapora kabul etmediler fiyatı sabitledik 15000 tamamını ödedik. Suan 20 bin olmustur bilgim yok iyikide ödemeyi yapmısız ucmus cidden fiyatlar