Öncelikle burda o kadar çok hikaye okudum ki.
İlk hamileliğim olduğu için açıkcası hem normal hem de sezeryan doğumdan korkuyordum amaaa hep normal istemiştim. Acı eşiğim de yüksek olduğu için ki öyle sanıyordum hiç değilmiş normal doğururum dedim doğurdum daa. 😂
Ama süreç biraz garip ilerledi. Cuma günü haftamız dolmuştu ama paşamız gelmeye niyetli değildi 1 cm bile açıklık yoktu. Doktorum hafta sonu nst ye gel git pazartesi muayeneye gel dedi. Ben tabi biraz üzüldüm eve gittim squat pilates çaylar vs derken cumartesi nasılsa hastaneye gidicem diye ilişkiye de girdim sonrasında çok hafif nişan geldi doktora gittim açıklık 2 cm olmuş nst den sonra eve geldim veee sancılarım başladı. Ardından tekrar nişan geldi tabi biraz korktum ama dedim ki suyum gelmedikçe gitmem nasılsa tekrar nst ye gidicem. Neyse pazar günü kahvaltımı yaptım normal nst ye gider gibi gittim ve açıklık 3 cm olmuş ama sancılarım da çıkıyor doktor yatış verdi ve dedi ki normal doğum sözü veremem çünkü aşağıya inmemiş açılmaya bakarız vs dedi. Doktorum evine gitti ben tabi hastanede sıkıldım merdiven inip çıkarken saat 16.00 gibi suyum geldi ve sancılarım arttı. Açılma da başlamıştı 4-5-6 derken sancılarım da arttı. Ben özel hastanede doğum yaptığım için eşim de her an yanımdaydı ve en çok desteği ve zararı o gördü 😅 ben bağırmam sanarken saat 8 gibi bağırmaya ağlamaya başladım. Doktorum başka doğuma gelmişti kii benim açılmam 8 cm olunca beni beklemeye başladı en son nolur bi şekilde doğurtun nasıl olduğu umrumda bile değil diye yalvardığımı hatırlıyorum amaa iyiki beni dinlememiş veee saçlarını gördüğünü söyleyip saat 21.40 da beni doğumhaneye aldı.
04.06.2023 - 21.45 de Barlas paşamız dünyaya geldi. O kadar zordu ki bi an yapamayacağımı düşündüm ama Allah gerçekten bir şekilde dayanma gücü veriyor. O an korkumdan fazla ıkındığım için yırtığım oldu sanırım kesildiğini hatırlamıyorum ama dikişim var. Oturmak biraz zor oluyor o da geçer gider. Oğluşum şu an yanımda sağ salim kucağımızdaaa. Gerçekten çekilen ağrılar sancılar unutuluyormuş ve evlat çok başkaymış. Umarım sizde sancısız ağrısız bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. 😇💙💙
Zor, sancılı belki biraz ağrılı oldu ama iyi ki oldu. 😇💙💙💙