meryy2615 Kızlar 12 haftalık hamileyim doktorum erkek olduğunu söyledi ama kesin değil dedi. Yanılma payı olabiliyor mu? Sadece merak ediyorum 😍 Benim için hiç önemli değil çünkü zaten tedaviyle hamile kaldım, sağlıklı olsun yeter. ❤️
neanladinyurdagul meryy2615 banada aynısı dendi 11 de 12 de erkek dediler 16 da kız olduğu kesinleşti
meryy2615 ZeynePerolLl yaa olabiliyor demek ki ,o zaman alışveriş için bekleyim. Çok heyecanlıyım ilk gebeliğim 🥲❤️😍
Hilal1023 neanladinyurdagul Benim bebise de 12. Haftada erkek dediler şimdi 18. Haftadayim kendini gostermiyor
Htcbtl meryy2615 acele etmeyin bence kıyafet alımında. 16.haftada kesinleşir. Gerçi bazı bebekler çok geç gösterebiliyorlar. Ben ilk kızımın cinsiyetini 5.ayımda kesin olarak öğrendim. Göstermedi.
Deletedmom_103 meryy2615 aynısını bende yaşıyorum 😂. %99 erkek dedi ama netlemedi bekleyelim dedi. Yanılma olur mu bilmiyorum 🤷♀️
Sevimkayaa Kız dese pek yanılma payı yok ama erkek dediklerinde oluyor çünkü kordonu pipi sanabiliyorlarmış 🙈 değişebilir hakkınızda hayrlısı 💕
neanladinyurdagul Hilal1023 ya ben fetal dna yaptırmıştım kesin sonuç geliyo onda . Ama sonradan da hep gösterdi şimdi haftya detaylım var daha net gösterir
Simge_celen_ozyildiz_ meryy2615 benim doktorum da 12.haftam da erkek demişti ama bu bi tahmin 16.hafta da net söylerim kesinlikle buna göre gidip birşey alma yanılma oluyor demişti 😊
Tubamelis Ya benimde 27+6 haftalık erkek dedi doktor emin misiniz diye sordum ekranda bakın penis dedi ama ben anlamadığım için bakmaktan başka bir şey yapmadım acaba yanılma payı varmı? Çünkü en son Nisan aynın başında gittim kıza benziyor dedi.