Azra00 Gögüs ucu kremi ne aldınız kızlar lansinoh harici, lansinoh kullanan çevremdekiler hiç memnun kalmamıs kime sorsam alma bosuna dedi başka ne öneriniz var
Bal_1604 Azra00 trübabynin göğüs kremini aldım organic olarak geçiyor henüz etkisini bilemiyorum ama yorumları güzeldi boyutu iyi fiyatı da uygun
gizem3435 Azra00 ben lansinoh kullandım çok memnun kaldım çok acımasına rağmen yara olmadı ve emzirdirdikten sonra her seferinde sürdüm kremi acısını aldı.
Duygu__26 @Azra00 Ben lanolin aldım birisi tavsiye etmişti şuan doğum yapmadım ama sürmeye başladım doğumdan önce trendyoldaki yorumları da gayet iyiydi
Chmstry-m Ben de lansinoh aldım daha kullanmaya başladım. Kullanan arkadaşlarım hep memnun direk onu aldım başka bir marka araştırmadan. Kaçıncı haftada sürmeye başladınız?
Azra00 Chmstry-m ben kullanmadım daha erken beniö için sipariş verdim iptal ettim herkes alma dedi kararsız kaldm
Aysukuzey06 Azra00 şuan lansinoh kullaniyorum bebek öyle siddetli cekiyor ki canim baslarda yaniyor emzirme bitince hemen kremi suruyorum mis gibi ne agri ne aci kaliyor. Suan lansinoh olmasa halim harapti
sade-Liyaa Azra00 Kesinlikle parasını hakeden bir ürün evet diğer markalara göre bir tık pahalı ama az ücret ödeyip verim alamadıktan sonra bir anlamı yok temiz içerikli bebeğini emzirmeden sürebilirsin silmene yıkamana gerek bile yok
poyrazin_annesi28 Azra00 Lansinohtan çok memnunum. Bebeğim 18 günlük hiç yarasiz emziriyorum. Hamileliğimde kullanmaya başlamıştım