tahminazengin1 aminehumamoms Amin canım cümlemizin heyecanını anlıyorum ben de öyleydim ama tatlı fotoğraflar verirler merak etme🥰❤️
Havvaa93 Sedefibrahim merhaba ayıptır sorması çamlıca hastanesinde kaça yaptırdınız detaylıyı ve hangi doktor
Sedefibrahim Havvaa93 canım Emine Aydın yaptı detaylı ultrasonumu çok iyi yaralı ilgili bir doktor ben 2040 liraya yaptırdım eşim asker olduğu için %15 indirim alıyorum ama normal fiyatı ne bilmiyorum açıkcası
Gamzeaksam Sevval0308 ayyy kızlar demekki hepsi aynı bizimki de ne zaman doktor kontrolun3 gitsek yüzünü göstermiyor detayliya gittik bakamadi doktor 😁🫠🙈
Gamzeaksam Sevval0308 bizimki 22 haftalik 4 gün önce gittik detaylı için ama bizim kız nazlı olduğu için hareket etmedi hiç yatıyordu 2 dır gittigimizde, bakamıyor doktorda haliyle 😁🙈 inşallah bayramdan sonra gitcez tekrar gösterir umarım 🥰🥹🤲🏻
Sevval0308 Gamzeaksam benim o haftalarda vişne suyu ve çikolatayı birlikte yediğimde epeyi hareketliydi şuan 38 e gircez elhamdülillah ama son fotosu 29 da 🌝o da net değil tam
Gamzeaksam Sevval0308 valla gitmeden dondurma yedim ise yaramadı doktor git bi çikolata ye gel dedi gittik geldik 3 kere öyle ama yok anam bizimki uykucu heralde yada vize naz yapıyor 😃🙈
_nigarr24_ AnnesiyimM53 Sadece burnu ve dudakları gözüküyor,anası gibi tombik dudak oğluşum🤭 36+6 haftasında,geçen hafta