Gzddlk Pnardadas bizimde 27 Mayıs ☺️13+2 bende cinsiyeti bekliyorum sabırsızlıkla 2 li testte çene yapısı Koza benziyor dedi ama bakalım
Pnardadas Gzddlk hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çarşamba randevum var hayırlısıyla gösterirse öğrenecez😊
Hknilknr NejlaSrc bitecek tabiki gecici bunlar sonra kilo almaya istahin acilmaya baslar hayirlisiyla
NejlaSrc Hknilknr ben yaptırdım ikili testimi yaşım 37 olumca çok tesirgindim ama temiz çıktı çok şükür çok stresli bi dönem inş senin de temiz çıkar
Hknilknr NejlaSrc insallah amin ense kalinligi iyi dedi ayin 28 inde ikili test yapilacak iste hayirlisi
Gktg2009 Sezgin bnm de çok 2 gün önce karın ağrısındsn gittim doktor rahim kasılması var dedi iğne verdi
Sezgin Gktg2009 haa onu bilmiyorum canım sıkıntılı bi şey yoktur inşallah. Ama benim nerdeyse en baştan beri akıntım var. Burada biraz araştırdım normal olduğunu söylediler
Gzddlk Pnardadas inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi :) Ben 8 aralıkta gidicem bakalım