Haticecinar Ooo kizlar masallah kg alanlara ben aksine kg verdim 15+1 haftamdayim 53 ile hamile kaldim 49 a dustum suan hala ayniyim bazen iyiyim bazen kotuyum ama bebegimin gelisimi onden gidiyormuş sukurler olsun
miniko Haticecinar him bana göre 13 5 ama doktora göre 14 2 dedi.yani artik 2 hafta daha beklicem 16 da kesinleşir artik bakalim nasip
Haticecinar miniko aynen cnm o doktorun kullandigi cihazla alakali bana gore bugun 15+4 ama usgýe gore 15+1 Haber ver cnm netlesince benim gitmeme daha cok 18.haftamda gitcem daha 3 hafta var zaman gecmiyor ya cok ozledim kizcemi 👼🤰
Dimple23 Elfsglm evet çok umursamamaya çalışıyorum ama özellikle geceleri belli ediyo bol su içmeye çalışıyorum
BurcuY Elfsglm valla bende öle olurum kesin 4 kiloyla kalmam gbi gelio bana da 🙄 2. Ve 3. Napcaz bakalım merakla bekliyorum valla 🙈🙊
Nazliozr BurcuY balık etliyim normalde de ama göbeğim çıktı en son 3kilo almıştım ayın 7sinde öğreneceğim daha da alıp almadığımı 😊
Yade payidar bende 14 haftalığım benimd e son tarih 22 mayıs 😇 bana da kız dedi o açık kapıyı bana da bıraktı aralık 10 da gidicem bakalım şu iki hafta nasıl geçer bilmiyorum bir an önce alışveriş yapmak istiyorum kızıma 😇💗
Sezenkarademir Hknilknr 171 gün vaaaaar. Çok var çok. Normal de artık olmayan mide yanmam 2 saattir başladı. Çıldırıyorum 😭😂
Hknilknr Sezenkarademir bir an önce gelse demi :) ama bugünleri de çok ozleyecegimizden eminim canım 😁
melasya 15. haftadayim bidahaki hafta konrtolum var bi kizim var bi kizim daha olmasini cook istiyorum.hayirlisiyla oncelikle saglikli olmasi tabi.bu hafta kalca agrisi yasamaya basladim ara ara kalcama sanci giriyo .yasayan varmi ilkinde bole bisiy yasamamistim
Canan54 Hknilknr 14. Haftadayım biraz zorlu geçiyor mide bulantıları vs cinsiyetimiz daha belli değil ☺️
Gktg2009 Canan54 doktorum bana 15 haftadan önce söylemem dedi sonra rahatsızlanıp gittiğimde oğlunuzun aslında bişeyi yok dedi biz şok😂
mucizem_0809 Hknilknr bugün tam 16. Haftaya adım attık kızlar sizinde yürürken karnınızda su torbasıyla yürüyo hissi oluyomu ben cumartesiden beri böyleyim
HilalSahinoglu Asena_ aynı zamanlarda doğuracaz galiba🤰🙈 benim de 21 mayıs görünüyor. Cinsiyeti öğrenebildin mi🥰