Haticecinar Hknilknr ben burdayimmm🙋♀️ 14 haftamdayim sukur 1 haftadir iyiyim mide bulantim gecti ve kesin olarak cinsiyetide p.tesi ogrendim kizim olacakmis bir oglum vardi cok sukur 🙏 sizin nasil gidiyor😊
Sezgin Haticecinar yaa çok sevindim. İçimden sizin bebeğiniz için erkek geçmişti. Şimdi bir kızınız bir oğluşunuz olacak ne güzel sağlıkla gelsin🙏🙏
Hknilknr Haticecinar ayy ne mutlu 1 oglan 1 kiziniz olacak 🤗 Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 😙 bende 13+6 gunluk hamileyim ilk gebeligim bi sıkıntımız yok cok sukur👍😀
miniko Haticecinar hayırlısı olsun cnm hatorladinmi beni konusmustuk bana söylemdi cinsiyeti hala 12 haftalık gittiğimde oğlum 10 haftada belli olmuştu
Hknilknr Sezgin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🙇♀️bende 13+6 gunluk hamisim 😁 iyi gidiyo simdilik cinsiyet merakiyla bekliyorummm 🙈
Haticecinar Sezgin ben basindan beri kiz hissediyorum sukur Rabbim gonlumden geceni verdi 🙈🙏 cok saol canim seninde erkekti erken ogrenmistin zaten, p.tesi biz net gorduk artik %100 dedi cok muyluyum😍
Yoncatrk Ben de 15 haftalık hamileyim ama dahaca cinsiyetini öğrenemedim 15 Mayıs ta gelicek İnşallah Bebeğim 👼☺😍
Sezgin Hknilknr amin inşallah🙏 Kimsenin kucağı boş kalmasın. Valla bu sene erkek senesi gibi ama kalbinizden ne geçiyorsa o olsun💐 önceliğimiz tabiki de sağlık. İlk bebeğiniz mi
Hilallbayram Hknilknr bende 14 haftalık hamileyim göbişler ne durumda sertmi daha yumuşakmı büyüdümü 😊
Sezgin deletenmom1841 oğluşlar sıraya dizildi. Nasipse yakın aralıklarla doğum yaparız🤗🤗 bi an önce mayıs gelsin istiyorum ben
Hknilknr Sezgin ilk gebeligim ayin 28 inde gidicem kontrole bakalim ne cikacakkk iple cekiyorum 😁 herseyin hayirlisi
payidar Bende 14 haftalık hamileyim. 22 mayıs son tarih dedi doktorum🙈 ultrason resminde oğlum olacağını göstererek verdi bize ancak yine bir acık kapı bıraktı. Yanılabiliriz net bisey demiyeyim dedi ancak ultrasonda sadece pipisini cekip verdi 😂 şimdi oğlum olucağına hazırlıyayım mı kendimi yoksa bekliyeyim mi 🤦🏻♀️😂 Hepimiz sağlıkla kavusalım meleklerimize ♥️
Hknilknr payidar pipisini cekip vermis bence daha da bekleme %100 dür 😁 benimde son tarih 26 mayıs orucun ortasinda :D cok yakin birbirlerine
Yade payidar bende 14 haftalığım benimd e son tarih 22 mayıs 😇 bana da kız dedi o açık kapıyı bana da bıraktı aralık 10 da gidicem bakalım şu iki hafta nasıl geçer bilmiyorum bir an önce alışveriş yapmak istiyorum kızıma 😇💗
Mervebyk Merhaba benimde 13 hafta olmam lazım bu gun devlet hastanesinde 13 haftayı biraz gecmiş dediler 11 hafta 4 günlük Ken kıza benzettim dedi doktorum hayırlısı olsun inşallah 😊😊🙏