Arkadaşlar merhaba, hamileliğimin 39. haftasındayım. Dün kontrole gittiğimde NST kötü (nonreaktif) çıktığı için acile yönlendirildim. Alttan muayene yapıldı 3 cm açıklık vardı. Doğum için yatıralım dediler. Tekrar NST çekildi ve daha iyi çıkınca doğum için yatırmaktan vazgeçip takip için yatıralım ama evin yakınsa istersen gidip evde sancı veya su gelmesini bekleyebilirsin dediler. Tüm riskleri kabul ediyorum diye imza atıp çıktım. Eve geldikten sonra nişanım geldi. Hiç sancı vs olmadı. Ailem çevrem hep bugün yarın doğurursun hazır ol dedi, tetikte bekledim. Ama herhangi bir sancı falan olmadı. Sabaha karşı aşırı baş ağrısıyla uyanıp parol içmek zorunda kaldım. Bugün öğlen annem içtiğin parol sancını kesmiş olabilir dedi diye tekrar acile gittim. Tekrar alttan muayene yapıldı açıklık aynı. NST normal. Yine de takip için yatış öneriyoruz dediler ama gerek yok diye düşündüm kabul etmedim. Ailem yatışı kabul etmeyerek yanlış yaptığım konusunda çok baskı yapıyor. Her an doğum yapabilirim diye düşünüyordum kendimi bugüne hazırlamıştım ama tık yok. Sadece yine ufak ufak kanamam var. Çok gerginim, herkesle kavga ediyorum. Dokunsalar ağlayacak gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️