sedanurbelik Kızlarr 5+4teyim 2 gün sonra yani 5+6 da doktora gidicem kese gözükür mü tahmini betam 2500lerde olur diye düşünüyorum geçen hafta çarşamba 175 çıkmıştı daha da gitmedim iyice büyüsün diye bekledim🥰
FKRKS29 sedanurbelik sedanurbelik geçen hafta çarşamba 175 ciktiginda betaniz tam kaç haftaliktiniz acaba
Snaakc 5+0 im bugün gittim göremedim beta 864 5+6 da gideceğim bende umarım görürüz canım kötü düşünmek istemiyorum görelim artık sabırsızlanıyorum🥰
Kbr_sn Snaakc beş erken brz cnm beyanın 3000 perde olması gerekir gözükmesi için bn kızımın kalp atışını kese ve bebeği 6+2 de gördün bu bebegede 6+3 e randevu aldım haftası önemli değil beta değerin önemli geç döllenme olduysa haliyle bebek küçüktür
FKRKS29 sedanurbelik ben 4+6 da kam verdim ilk beta 177 cikti sağlık ocağındaki doktor Bi daha gelmene gerek yok dedi de o yüzden merak ettim normal mi çaba 177
sedanurbelik FKRKS29 normal canım benimde o hafta 175 çıkmıştı 1 hafta bekle yine kan ver bende çok şükür kanama tarzı bir şey olmadığı için bir sonraki hafta kontrol olarak gittim kan vermedim bir daha alttan muayeneyle kesesini gördük