Snaakc 5+1 bugün ilk muayene gittik karından ve vajinadan kese göremedik doktor 1 hafta sonra dedi endişeliyim sizde geç görmüşmüydünüz kızlar pazar günü yine gideceğim
Snaakc Snaakc Sibel_72 doğru söylüyorsunuz ama çok merak ediyorum 2 hafta sabredebilir miyim bilmiyorum bugün çok modum düştü göremediğimiz için
Sibel_72 Pazar idrara sıkışık ol hem kese hem bebegı görurusun stres yaparsan kanaman olur hiç kafaya takma hata yerinde olsam 2 hafta sonra giderim hem bebek hem kalbi duyardım böyle erken gidince insanın dengesi bozuluyor gerçekten
Sevgilv Sibel_72 merhabalar maaşallah çok pozitif enerji dolu bir enerjiniz var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu çok kontrollü ve dikkatli bir şekilde gebe kalma hikayeniz var 🌸🙋🏻♀️🙏🏻
Snaakc ElifKyncu0 teşekkür ederim umarım ilk gebeliğim istenilen ve uzun zamandır olmayan bebekti çok sabırsızlanıyorum 🥰
ElifKyncu0 Snaakc Çok güzel bir duygu gerçekten. Bazen geç döllenme oluyor ve geç gözüküyor moralini bozma hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. 🤲
Sevgilv Sevgilv bebeğinizin öğrendiyseniz cinsiyeti nedir acaba sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşaallah 🙏🏻🌸