Youngplanner Lohusa elinden yemek yenmez diyolardı bunun batıl olduğunu düşündüm hep ama az önce instagramda bi gönderi çıktı karşıma 2 dir deniyorum her zaman olan kekim olmuyor yapıştı lohusa elinden mi nedir demiş var mı böyle bişey yaşayan 🤔
Sila66 Youngplanner yemeklerım cok guzel oluıyor az once kurufasulye yaptım eşim lokanta yemeği gibi olmuş dedi 😂🌸 doğum yapalı 13 gun oldu
CemrePektas Youngplanner 1 haftalıkken tepsi tepsi mayalı pooaça ve kek yapmıştım. Salata yapmıştım. Yemek yapan vardı bilemiyorum onu denemedim. Bence batıl inanç 😂🤪
Minnosaannee Youngplanner ilk defa duydum 🤔 üç kez lohusa oldum , üç dört günden sonra yemekleri hep ben yaptım, senin öyle denk gelmiştir 😀
Luzumuyok Youngplanner yapışması kek kalıbındandır, ben loğusalı olduğum zaman el açması börek yapmıştım misafirime çok da güzel olmuştu. Ne salakmışım sezeryanlıyım bir de 😅
Youngplanner Minnosaannee ben değil kız daha doğurmadım ben başkası öyle paylaşmış merak ettim bende 😂
CemrePektas Ya da yüzsüz misafirler gelip de lohusa elinden aş ekmek beklemesin diye söylenmiş bir söz olabilir 🤪
Nereleregidem Youngplanner benim annem de hamilenin lohusanın elinden 1 bardak su bile içilmez der hamileye lohusaya iş yaptırılmaz bir şey beklenilmez gibisinden söyleniyor o laf
dilay_06 Youngplanner ben bu hurafeyi sevdim ben bunu destekliyorum lohusa elinden yemek yenmez çay kahve içilmez çok doğru söylemiş atalarımız lohusa halimizle milleti mi doyurcaz
Youngplanner dilay_06 aaa olurmu 8 aylık hamileyim altlı üstlü oturuyoruz kayınvalideciimle gelip gelip ayyy yemek de yapmadım diyo saat olmuş 5-6 bazen beni yemek yaparken görüyo ne tesadüfki yemek yapma saati geliyo ayy bana da biraz verirsin bundan diyo 😂 lohusayken napcaz çok merak ediyorum macera dolu günler 😂
dilay_06 Youngplanner valla kaynanam bana bakacak birr de gelip ben lohusayken evimi temizliycek 😂😂😂 ben şanslı bir gelinim
handeserdes Youngplanner ben ilk defa duydum ama deneyemeyeceğim çünkü normalde de harika yemekler yapmıyordum zaten 😂😂
Youngplanner dilay_06 benimki benden çok lohusa olur kesin benim 8 ay boyunca midem bulanmadı onun bulandı mesela 🤣🤣🤣