Ayl-n İkiz öğrenmeden önce baktığım bebek arabaları doona ,yoyo newborn pack ve Cybex twist ti. Şimdi hafif kibar ve kaliteli ne alabileceğimi bilmiyorum. Ufak bir model arıyorum . Yardıııım 😭😭
Klnkmrv Ayl-n prego ibiza pro aldık biz henüz kullanmadık ama kurduk denedik gayet portatif kullanımı rahat tavsiye ederim poşetleri oldukça kaliteli tekerlwri vs rahat dönüyor
Gulcannnnnnnn Ayl-n bende bi ara öyle düşündüm ama kapılardan geçmesi veya asansöre binmesi çok zor oluyor demişlerdi
Senbenimmucizem Ayl-n onu bende düşündüm de hiç bir yere sığamam diye vazgeçtm mamma duo travel sistem var birde fiyat olarak daha uygun ama bizde alamadı daha maddiyattn
ilknuuruucar_99 Ayl-n bebeworld diye bi instagram hesabı var orda ikiz bebekler için güzel araba modelleri var 🙂
Gulcannnnnnnn Ayl-n tabi ki :) şu an daha çok küçüğüz 8 haftalık daha ileriki süreçlerde almayı düşünüyorum 6. Ay gibi falan 🥰
siyahinciii Peg prego İbiza plus alacağım ben hem tek bebek hem çift bebek için kullanımı kolay fazlasıyla umarım kullandıkça da memnun kalırım
Birikii Senbenimmucizem mamma duo yu hiç tavsiye etmem sağlam değil ve mesela bebekler pusette değil ama diğer aparatı takınca ve arabada otu koltukta oturunca arabada hem bebek arabası hem oto koltuk hem bebek arabasının o oturduğu yerler olacak çok kalabalık bebek arabasını o oturduğu yerleri çıkarmadan kapanmıyor 7 8 aylık olunca çocuk düz pozisyon da oturunca sığmıyor Popo yeri çok dar
Senbenimmucizem Birikii çok teşekkür ederim valla taksitle onu alalm uygun gibi diğerlerine göre diyordum