Nunuuh Merhaba kizlar.Biz 37 haftalik olduq 🙏💕Sayili gunler kaldi ben hala bakim için ihtiyaçlarini almadim🥺Bir türlü karar veremiyorum.Sizce Şampuani,bakim yagini falan hangi marka almam iyi olur?Alerjik reaksiyon olmasin diye arasdiriyorum
Ozoooo Nunuuh dalin benim oğluma alerji yaptı ve kurutuyor önermem üstelik oğlum 2 buçuk yaşında yemi almıştım hemen alerji yaptı kaldı ki doğacak çocuğa uni baby olabilir mustela da iyi diyorlar tabi pahalı
akdeniz23 Nunuuh valla benimde kafam çok karışıktı çok araştırdım şampuanını temizleme suyu losyon 3 lü ecowell aldım ama pişik kremi bebek yağı ve güneş kremi de incia aldım. Deterjanlarını da siveno aldım. Hepsi en tavsiye edilen doğal içerikli ürünler.
benaslindayohum Nunuuh mustela alma canım tanıdığımıza dokundu, içerik okumayı biliyorsanız göz atın sanıldığı kadar temiz değil, siveno, incia, ecowell, baby me organics marklarından bakabilirsin
CemrePektas Nunuuh ya aslında mustela pahalı değil, yani 500 ml şampuan aldım. Zaten nohut kadar kullanıyorsun, 4 5 ay rahat gidiyor. Fiyatı 140 mıydı neydi. Pişik kremi de o civarda fiyatı. O da gidiyor 3 4 ay. Yani bir ekmek olmuş kaç lira 😂
Nunuuh Çok teşekkür ederim Kizlar😅Hala kararsiz olan ben)Sanirim her çocuk aynı olmadığı için onerilerde farkli artik birini alicam zamanla uyub uymadigini gorucem