Annebebis Grsost evet canım doğruluk oranı %99 dediler sonuçta bu testte tanı değil tarama testi o yüzden mutlaka yanılma olasaligi veriyorlar
Kelesnade Annebebis kaç haftalıkken yaptırdınız? Benim kanda fetal fraksiyon düşük çıktığı için tekrar kan istediler :/
Kelesnade Cgllay şimdi gördüm anne kanındaki bebek dnası oranı. 2.ye yaptırdım yine düşün çıktı :( ve 12+2 deydim. Şimdi bi daha yaptırcam. İnşallah bu kez sağlıklı sonuçlar çıkar.
selverx geçenlerde sormuştum, ben bugün yaptırdım kızlar, umarım sonucu iyi çıkar. ankara intergende 6.500e yaptırdım.
ZmrtDilaa Bende Yaptırdım ikili Düşük risk çıktı dün verdim kan 99 banada saçma geldi inş temiz çıkar genos firma bakalım
__tugbaa__ Grsost 2020 yılında oğluma risk gözüktüğü için yaptırmıştım. O zamanlar 2500 TL gibi bir fiyat vermiştim. Doktorum Osmangazi Hastanesi’nde ücretsiz yapıldığını söledi. Bir risk gözükmüyor şuan ama böle bir şeyi değerlendirmek istedim. Daha sonuçlar çıkmadı.
selverx Cgllay sonucum çıktı, her şey yolunda💃 geniş panel yaptırdık ve 50 tane genetik rahatsızlığa baktılar, hepsi de temiz çıktı☺️
Cgllay selverx cok sevindim sizin adınıza 🌸 darısı basıma insallah bugün yarın cıkıcak sonucum dua edin bnm icin 🤲🏻☺️
selverx Cgllay çok teşekkür ederim☺️ inşallah sizin de sonucunuz tertemiz çıkar, dualarım sizinle🙏🏻 sonuç çıkınca buradan yazın, güzel haberleri bekliyoruz🧿