Minikyolculugumuz1 Kızlar bebek arabası istiyorum ama bi türlü karar veremiyorum uzun yıllar kullanacağım bişey istiyorum 25 30 kg arası ve sağlam. Joie marka önerdiler bana ama fiyatlar çok uçuk yine aynı kalitede olup fiyat performansı önerebileceğiniz ürün var mı?
beyzzsenturkk Minikyolculugumuz1 baby plus kullanıyorum canyon marka uzun ömürlü sağlam kullanışlı bir araba 3 tanıdığım daha aynı arabadan kullanıyor bir tık ağır ama demirleri cok kalın yeğenim hala 3,5 yaşında kullanıyor her şeyiyle bayılıyorum tanıdıklarıma da öneriyorum asıl fiyatı 5-6 ama ben dolaptan 1.400e düşürdüm sıfır ayarında az kullanılmış öyle de bakabilirsin boyutu manevra kabiliyeti her şeyiyle mis
Kadriyecebeciii Minikyolculugumuz1 bende araştırıyorum ama burda ve dışarda gördügüm en güzel model baby care oldu,model seçemedim
Minikyolculugumuz1 beyzzsenturkk size denk gelmiş almışsınız ne güzel yani o markanın sıfırı 4 bin küsür joie marka da o rakamlarda var
Minikyolculugumuz1 Kadriyecebeciii bende şimdi baktım da güzel gözüküyor cidden sağlamlığı nasıl acaba
beyzzsenturkk Minikyolculugumuz1 dolapta hala mevcut en en kötü 3 bin fiyat cekmisler cogu az kullanılmıs tertemiz aradıgınız modelden de bakabilirsiniz