Suelnur_svm 20.haftadayım hareketlerini pek hissetmiyorum sanki geçen hafta daha çok hissettim göğüs hassasiyetim de eskisi kadar kalmadı normal mi sizce ilk gebeliğim pek bilgim yok birde bebek daha plesanta aşağıdaymış kaçıncı hafta yukarı çıkıyor
Babykuzucuk Suelnur_svm bendede aynı sorun vR doktor plesanta yukarı cıkması için bişey önerdimi peki
SinemBuran Suelnur_svm Merhaba 14+4 benimde bugün aynı şeyi söyledi doktor bir tane ilaç yazdı sabah akşam kullanmam için bir de bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkar dedi canım inşallah bir sorun olmadan bu süreci atlatırız❤️
Suelnur_svm Babykuzucuk dinlenmeyi ani hareketlerde bulunmamayı ve ilişkiyi önermediğini söyledi sadece bi ilaç falan vermedi
Babykuzucuk Suelnur_svm banada aynısı söyledi ilişki yasak. Dedi . 2 3 hafta sonra gel bakalım büyük ihtimalle cıkar dedi
Babykuzucuk Suelnur_svm istanbulda özel kliniğe gidiyorum ama kimi görsem nerdeyse aynı sorunu yasıyor. Bize ilaç vermediğine göre demekki cok ciddi durumda değiliz. Dinlenip ağır iş yapmasaak inşallah çıkar
SinemBuran Suelnur_svm amin canım evet kanama olmaması içinde sanırım o kadar çok şey söyledi ki valla en ufak şeyde insanın modu düşüyor ilişki yasak dedi bana da bir de bol bol istirahat et dedi
Suelnur_svm SinemBuran evet bi anda insan dibe çöküyor burda insan konuşarak motive oluyor her gidişimde doktorun gözünün içine bakıyorum resmen iyi bi şey söylesin diye Rabbim daha büyük dertler vermesin ilaçla çözülecek bi şey olsun
Suelnur_svm Babykuzucuk ilk haftalarında düşük tehliken varmıydı ben progestanda kullandım acaba ondan mı
Babykuzucuk Suelnur_svm yok hayır tam tersi bebek pozisyonu çok iyiydi hala da öyle bebekte problem yok cok şükür.