Bnbranneyim8332 137,6 UI/L Referans aralığı 0-6 Değer 2.697,7 IU/L 26 mayısta kan testi sonucum buydu anlamıyorum kızlar değer kaç burda yazan hangisi 
Vildanhavva58 Bnbranneyim8332 canım değerlerin hamile olduğunu gösteriyor sen neyi öğrenmek istiyorsun
Vildanhavva58 Bnbranneyim8332 Bnbranneyim8332 benim çıkan sonucumda değer yazan kısımdaki betamı gösteriyordu
Mavimi Bnbranneyim8332 forum kısmına girdiğniz zmn bildirimlerin üst kısmında resim yükle yazıyor oraya basın sizi yönlendirecek değernizi fotoğraf olarak ordan atın kopyala yapıştır yaparak
Bnbranneyim8332 Vildanhavva58 ben değerin hangisi olduğunu öğrenmek istiyorum 🤭 adet gecikmem 2 gündü yaptım testi 2697 mi 137 mi o kafamı karıştırdı diye sordum
Mavimi Bnbranneyim8332 kaç kere kan testi verdiniz ilki 137 olan ikinci 2697olması lazm 2 tane değer var burda
Bnbranneyim8332 Mavimi evet bu ikinci testimde birini 17 mayısta yapmıştım negatif çıkmıştı biride 26 mayısta yapmıştım pozitif
Mavimi Bnbranneyim8332 abla ilk testiniz negatif çıkmamışki o da pozitif çıkmış 10 üstü olduğu zaman pozitif sayılıyor doktorunuz size birşey söylemedi mi
Bnbranneyim8332 Mavimi doktorum bana negatif dedi o zaman bende çok üzülmüştüm 26 mayısta gidince pozitif çıkmıştı fotoğraf paylaştım az önce yeni postta bakabilir misin anlıyorsun belliki 🌸
Mavimi Bnbranneyim8332 testiniz o zaman fa pozitifmiş doktorunuzu değiştirin yanlış bilgilendirmiş 10 üstü pozitif sayılıyor 10 gündür hamile olduğunuzu bilmeden gezmişsniz değerleriniz biraz iyi görünüyor 2 katı yükselmesi gerekiyordu ama sanırım biraz az gibi geldi bana doktorunuzu değiştirip baktırın değerlerinize ve yükseliş hızına şuanda hastaneye giderseniz keseyi ve bebeği görme ihtimaliniz var
Bnbranneyim8332 Mavimi İnan benimde kafamı çok karıştırdı durum tuhafsadım 9 una sıra aldım bekliyorum işte o zaman netleşecek takıldım buna bende endişelerim bu yüzden