Nazli05 Miğde bulantım çok kötü o yüzden prilamla beraber zofer verdi kullanıyorum ama onuda kusuyorum aranizda kullanan bulantıyı geçiren bişi varmı
yaseminaltintas Nazli05 Prilami saatli duzenli kullanirsaniz etkisi var ben zofer de kullandim 8 mg aliyordum rahatlatiyordu
BasimAgriyor Nazli05 prilam da zofer de kullandım maalesef etki etmedi. Zofer 8 mg’di. Gerçi bende susuzluk ve kusmadan kaynaklı safra taşı oluşmuş belki o yüzden etki etmemiştir bana
Nazli05 BasimAgriyor bende içiyorum ama zoferi birakicam doktor size bi zararı olur dedim korkuyorum bebeğe zarar vermez dedi ama.bana da etki etmedi biliyor musun kaç haftalık oldun gectimi bulantin
Nazli05 Nisanyagmurum çok zor oladar iyi anlıyorum ki kaç haftaliksiniz acaba gectimi çok geçmiş olsun
BasimAgriyor Nazli05 zoferi 1 hafta kullandım daha sonra prilama geri başlattı doktorum. Şuan 15+1′im. Aslında baya hafiflemişti bulantım ama prilamı gece 2ye düşürdüm yine başladı o yüzden. Henüz benim için erken sanırım
Gmzemre Nazli05 sabah uyanır uyanmaz aç karna bi tane alıcaksınız akşama kadar mis gibi sıkıntı olmuyo 7 haftalıkken başladım hala devam ediyorum şükür sorun yok
Guliguli Nazli05 beni hayata baglayan ilacti resmen prillam fln halt etmis zoferin yarisini kirip iciyordum beni gün boyu rahat ettiriyordu