Gulsahim 10 haftalık gebeşim kizlar inanılmaz birşey hamileliğimde beri geniz akintim var sürekli midemi bulandırıyor aynı zaman da…fenaliklar geldi bu böyle sürecek gibi geliyor bana başına gelen var mı ? Gebelik öncesi yoktu
Gulsahim Gulsahim iki aydır böyle bununla mücadele ediyorum burun tıkanıklığı geniz akıntısı geçmiyor geçmiyor 😏
Gulsahim Yazmelegi_ evet canım neler denedim ama hiç birisi faydaa etmedi dondurma canım çok çekmesine rağmen soğuk şeyler bile yemedim ki artmasin diye ama yok…sanırım bahar alerjisi daha evvel olurdu bir hafta içinde geçerdi yada gebelikten anlamadım ki…sanki hiç gecmicek gibi
Yazmelegi_ Gulsahim gebelikten çok oluyor sanırsam bende de olurdu ama fazla değil yani sadece üşüttüğüm zaman olurdu gebeliğin ilk sıralarında çok fazla oluyordu
Gulsahim Yazmelegi_ inşallah biter giderde.hayata dönerim bazen ateş yapıyor eklem agrisi doktora gidiyorum ilaç veremeyiz parol iç bir süre sonra geçecek ama ben içmedim parol..bitkisel yollar la da halolmadi kabusum oldu resmen