Çok üzgün bir şekilde çantamı hazırlıyorum hastane çantamı bebeğim için değil kendim için , 22 haftalıkken girdiğim detaylı ultrason da bebeğe konulan tanılar yüzünden sonlandırmam gerektiğini söylediler tek hastane ile kalmak istemedim farklı özele gittim aynı şeyi söyledi sonra araştırma hastanesine çam sakuraya gittim tekrar aynı şeyi söylediler bana heyete girmem gerektiğini söylemişlerdi bekledim gireyim doktorlar ne diyecek diye belki bir umuttur diye bugün girmiş olduğu. Heyette tekrar bebek kontrolleri yapılırken kalbinin durduğunu acil bir şekilde suni sancı ile normal doğum yapmam gerektiğini söylediler eve geldim yarın için hazırlık yapmam gerekiyor o kadar üzülüyorum o kadar canım acıyor ki hep umut belki başka birşeu duyarım sonlandır dediler ama olsun bekleyeyim illa ki bişey olur mucize olur diye beklerken bebeğimi kaybettiğimi öğrendim . Nöral tüp defekti spina bifida tanısı kondu bebeğime bana zaten doğsa da yaşamaya bilir yaşasa bile hiç bir tedavi olmadığını söylemişlerdi olsun dedim yine bekledim farklı doktor farklı birşeu duyarım diye ama rabbim meleğimi yanına aldı psikolojim çok bozuldu ne yapacağım bilmiyorum beni ne bekliyor bilmiyorum 23 haftalık oldum büyüdük beraber alıştık ne diyeceğimi bilmiyorum bana bol bol dua edin Allah rızası için