kelebekucusu Elif2424 yogurt faydası var sanirim yoğurt yiyin bol bol. Surekli kuru tutun camasir degistirin kokulu ped vs kullanmayin. Esiniz de dikkat etsin. İnşallah tez vakitte geçer cok gecmis olsun.
Esracaaa Elif2424 evet suyla karıştır 1 bardak suya biraz dök ve oranı yıka yakıyor ama faydası oluyor elma sirkesi olsun
elifsen MeltemNermin eşiniz temziliğine çok dikkat etmeli genelde eşten bulaşıyor. onun doktora gidip test yaptırması lazım aslında. pamuklu çamaşır giyilmeli, asla ıslak bırakılmamalı,
MeltemNermin elifsen ben bunlarin hepsini uyguluyorum ic camasirlarim pamuklu beyaz gunde nerdeyse bes kere degistiriyorum asla yikarken yumusatici kullanmiyorum ic camasirlarimi tek yüksek derecede yikiyorum eşim tahlil verdi temiz inanin herseyi uyguluyorum ama malesef
MeltemNermin Elif2424 esimde tahlil verdi temiz çıktı, bol yogurtta yiyorum gunde nerdeyse bes kere ic camasiri degistiriyorum ped kesinlikle kullanmiyorum gecmiyorsa gecmiyormus onu anladim
elifsen ben ilk evlendiğimde hamile değilken çok oluyordum. doktor direkt eşin üroloğa gitsin dedi. erkeklerde belirti olmazmış ama onlar bulaştırımış genelde bize. eşim ilaç kullandı gerçektende geçti benim mantarımda