heleninannesi Yeni fark ettim göbeğimde koyu renkte böyle bir çizgi olmuş göbek deliğimin aşağı tarafında 16+3 haftalık gebeyim sizdede varmı
Youngmotherr heleninannesi o hamilelikte çıkıyordu zaten seninki erken çıkmış ben 30 hafalığım bende de var 🌸
Hilal2901 heleninannesi kız cocuklarında göbek deliğinin altına kadar, erkek cocugunda göğüse kadar olur derler tabi pek bilimsel bir tarafı yok😂 ama oluyor bende de var
twofruits heleninannesi göbek çizgisi daha da koyulaşır belirgin olur doğumdan sonra geçiyor hepsi merak etmeyin
Beyzag Hilal2901 benimki erkek çocuğu hem göbeğimin üstüne dogru hemde altına doğru çizgi var pek inanamadım buna 😀😀
Deletedmom_103 Hilal2901 ben bilmem artık kesin cinsiyet kız. Cinsiyeti burdan öğreneceğim aklıma gelmezdi akskakskakkskaka. Tam göbek altından genital başlangıcına kadar var benimde çok erken değil mi ya 12+6 bu arada 😂
heleninannesi twofruits cinsiyetle alakalıymış araştırdım ama ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️ tuhafıma gitti 😂
Hilal2901 heleninannesi benim göğüs altıma kadar var ve erkek 😂 demekki kocakarılar bisiler biliyor 🤣🤣
Esraesra08 heleninannesi benimki erkek 32 haftalığım çizgi falan hiç bir şey yok acaba ne düşünmeliyim 😂
aysegul_46 heleninannesi cinsiyetle alakası yok bende de var erkek bizimki esmer olanlarda oluyomus diye duydum benimde tenim esmer
busragil Hilal2901 @heleninannesi benim de göbek deliği altında var ve kız😁 Kocakarılar arada bırakıyor bizi ya inanmayalım diyoruz bammm bir şeyler doğru çıkıyor falan😂
handeserdes heleninannesi bende var gibiydi sonra yok oldu :) 10 hafta filan kaldı doğuma. çıkar mı bir daha bilmiyorum. ama benim göbeğimde tüylenme oldu, çok rahatsız edici.
nerminnn_ heleninannesi benim de göbek deliğimin altında 30+5 ama erkek cinsiyetle kesinlikle alakası yok