glcn-88 lilamom Bakın benimde böyle kız dedi buradaki yorumcular bazıları erkek dedi doktor tahminim kız dedi henüz net değil siiznde benimkine benzemiyor mu🥰
glcn-88 lilamom Bu da şuan ki halimiz 15+ 5 günlük doktor hala net birşey söylemiyor bende tahminden yola çıkıp benimkine benziyor diye kız dedim hayırlı olsun inşallah 🤲🏻❤️
glcn-88 lilamom Kıza benziyor benimde böyle ☺️🌸ama doktor sadece tahminen diyor henüz net değil bende nubuna baktım paralel görünüyor kız gibi nub teorisi doğruysa tabi
lilamom glcn-88 evet benziyor ikisi doktorda çıkıntı var ama yatay duruyor suan kıza benziyor çıkıntı büyürse erkek deriz dedi iki hafta sonra tekrar bakacak ☺️
glcn-88 lilamom Hayırlı olsun inşallah yüzdelik verdiyse 16. Haftada sizin netleşir ben hala belirsizlikle yaşıyorum merakımdan hep cinsiyet postlarına yazıyorum 🥲
glcn-88 lilamom Hadi hayırlısı olsun inşallah siz ne hissediyorsunuz peki anneler hisseder derler de acaba dorğumudur ☺️
lilamom glcn-88 %60 da çok net değil ama sonuçta 50 50 ya kız ya erkek 😂 insallah hemen gösterir siz büyümüşsünüz artık ☺️
lilamom glcn-88 kız hissediyorum bende 1 kızım var ikimizde kız olsun istiyoruz ☺️ bize bir arkadaş daha gelsin diye 😍
glcn-88 lilamom Aynen net değil 🫠Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah evet ya büyüdük de göstermiyoruz bakalım çok sağolun💕
glcn-88 lilamom Allah bağışlasın inşallah ne güzel gerçekten özellikle eşinizin cinsiyet konusunda bu kadar sağ duyulu olması ne hoş şanslısınız🥰💕