Kızlar selamımı… 9 ay önce doğum yaptım bu hamilelikten önce erken menopoz olayım vardı 31 yaşındayım. Tedavi gördüm görmedim bitkisel herseyi denemiştim hap verdi doğum kontrol onu da içtiğim zaman tam kullanamadım. Böyle böyle bi şekilde değerlerim yüksekken hamile kaldım tam düzene girdi derken 9 ayda 1 kere adet oldum bi daha yok bugün tekrar çıktım yine değerlerim tavan olmuş fsh 34 ve diğerleri hepsi berbat moralmen bitik haldeyim bu yaşta menopoz olmak cok riskli yine bir hap verdi ama emzirdigim için ne yapsam ne etsem bilemedim çocuğa bisey olmaz diyor doktor ama eğer 3 ay daha olmazsam çocuğu memeden kesmem lazım ilk çocuğumu emziremedim içime dertti bunu bari doyasıya emzireyim istedim bu da hüsran off napicam bilmiyorum var mı aranızda benim gibi olan bitkisel çay macun emziren annelerin kullandığı kafayı yemek üzereyim artık😥 kötü düşünmek istemiyorum doktorda biraz tedirgin etti beni bu yaşta kemiklerinden tut karaciğerine kadar bütün hastalıkları tetikler de dedi bu yaşta nedir bu hormon sıkıntısı neler yedirip içiriyorlar bize de bu düzen kaçtı bilmem…