Hatice333 Kızlar dün çatlatma iğnesi oldum ama hiç belirtim sancım ağrım akıntım yok . Dün yani pazartesi sabah iğne vuruldum doktor bugğn değil Salı çarşamba ilişki olacak dedi ama burada okuduğum kadar iğneyle aynı gün ilişki önermiş doktorlar sizce nasıl olmalı bide yumurtam ne zamana çatlar çatlamış mıdır iğne vurulunca kesin çatlar mı acaba ?
OnlyBaby Hatice333 canım saat verdi mi sana, ben çatlama iğnesi günü değil ertesi gün biliyorum ilişkiyi
gunesdumanli Hatice333 benim doktorum da pazar iğneyi vurdurup pazartesi çarşamba cuma pazar şeklinde ilişki önermişti iğnenin hemen ardında öyle belirtiler olmadı bende ama iki üç gün sonra kasık ağrılarım başladı bugün 10. Günü son iki gündür ciddi ağrım var
Kadriyecebeciii Hatice333 bendede hiçbir belırtı yoktu,ama doktorun ilişki hakında ne dedyse onu yap aksini yapar kızar,bana mesela igne günü yasak,ertesi gün ilişki demişti,ondan sonrakı günleridr değerlendirdik,ignenın tam 15inci günü pozıtıf cıktı bende
Miracleee Hatice333 hemen olmayabilir canım. Kasik agrisi akinti filan olmuştu bende. Ama birkaç gündür onlar da yok.
Hatice333 gunesdumanli ayy hafi inşallah ağrıların karşılığı vardır inşallah . Ben Klomen de kullandın hiç belirti olmadı şimdi iğne vuruldum pazartesi yine hiç belirti falan yok ağrı yok bişeyler yolunda gidiyordur umarım 🙏
gunesdumanli Hatice333 klomen de mide bulantısı dışında bir şey hissetmedim o da benim ilaç hassasiyetim çok fazla ondan oldu muhtemelen iğnenin de ilk iki günü filan bir şey hissetmedim sonradan sonradan ağrıyor hemen çatlamıyor yumurtalar bence gerekli boyuta gelmesi gerekiyor ondan kaynaklı olabilir sıkma canını hiç bir belirti yaşamayıp hamile kalan çok insan var
gunesdumanli Kadriyecebeciii iğnenin 15 Günü’nde benim adetime daha bir hafta kalıyor oluyor o yüzden beklemeyi düşünüyordum yapsam mı ki
Hatice333 Kadriyecebeciii ya ne güzel bende bu cümleleri kurarım inşallah 15 gün sonra . 🙏bana da iğne günü ilişki yok diğer iki gün arka arkaya ilişki olsun ondan sonra da bir dolu bir bol dedi bakalım inşallah bende bu ay pozitif görürsem canım 🙏😘 bide hiç belirtim olmayınca umutsuzluğa kapılıyorum ne ilacın ne iğnenin etkisi yok normalde yumurtlama günü kasıkalrım falan batar şuanlık hiçbirşey yok
eylulmihrasmom Hatice333 belirti hemen olmaz canim merak etme insallah 15 gün sonunda güzel haberi alırız senden. vurulduğun saate göre öyle söylemiş olabilir doktor ben sabah 7de vuruldum 3 gün üst üste ilişki dedi doktor bana. daha sonra 1 gün arayla devam ettik sonrası testte iki çizgi :)