Elfctn33 Benim iki tane oğlum var 7 haftalikta gebeyim ama bu sene erkek bebek senesi diyorlar eli ayağı düzgün olsunda ama merak ediyor gerçekten kaç kişi erkek bebek bekliyor
monagra Elfctn33 ben erkek bekliyorum ama kesinlikle kız senesi. Bütün arkadaşlarım bu sene kız doğurdu, oğluma top arkadaşı yok hiç hahahah
motherlion01 Elfctn33 etrafımda kim varsa erkek sadece yeni hamile olduğunu öğrendiğim 2 arkadaşım kız hayır benimde erkek arkasına hemen yapmayı düşünüyorum ve lütfen seneye kız senesi olsun yoksa koca kızı bulana kadar durmck😂
Elfctn33 Seyma_erkan27 benimde etrafımdaki herkes erkek bebek bekliyor ama bana diolar sene döndü belki seninki kızdır die 😁😁
Elfctn33 Ya ikisinde de yasamadigim şeyleri yaşıyorum sürekli uyku modunda yım hiç birşey yiyemiyorum miğde bulantısı dan sürekli eşki acı yiyorum bilmiyorum yaa 😭😭😭
Elfctn33 motherlion01 allaha büyük konuşmayım bı daha dogurmam evde iki tane erkek çocuk besliyorum neler çekiyorum bı bilsen 😂😂😂
motherlion01 Elfctn33 hahahaha bide koca var 3 de sen şuna canım 😂😂😂 valla ben yaptım yaptım yoksa hayatta daha doğurmam ama işte kızı tutturmak lazımmış kızsız olmazmış beyimiz öyle diyor 😂😂
Aaa122 Elfctn33 bende hamileyim ama cinsiyeti daha bilmiyorum ama etrafımda ki tüm hamileler erkek bekliyor her bu sene erkek senesi diyor