sunshine_ Bende dün akşam baya çok kasık ağrısı vardı ama regl olacakmışım gibi düşünüyorum sizde durumlar nasıl ?
Melek__55 sunshine_ bat sekiz bel ağrısı hafif aşırı derecede halsizlik var sürekli uzanmak istiyorum
Kvser sunshine_ bat 9 göğüs ucu hassasiyeti ve arada bel ağrısı oluyor onun dışında bir belirtim yok . 😢 bu ay çatlatma iğnesi oldum 22 mayısta inşallah onun etkisi değildir bu belirtiler
sunshine_ Bazı zamanlarda belirtiler çok oluyor bazen hiç olmuyor tuhaf birşey hayrlısı inşallah gebelik belirtileridir de mutlu oluruz 🙏🏻
Liya98 Benimde bat 10-11 sadece beyaz akıtnım var ve bazen sol kasıgıma agrı giriyo hemen gidiyor belirdi nerdeyse yok🙁
Kvser Melek__55 yok yapmadım canım . Testte negatifi görmek insanı çok üzüyor o yüzden cesaret edemedim . Adet günümü bekliyorum sen ne yaptın peki
_aksel Ben de bugün yoğun bir şekilde ağrım vardı aradan zaman geçince ya belimde yada dizlerim de oluyor
Melek__55 Kvser bende yumurtlamanın dokuz günü yaptm test negatif adetimi geçmesini bekliyorum normalde günü gününde en fazla bir gün geçer bakalm gecikirse yapcm geçmezse zaten regl olcm
Thebest_01 Benim de bugün olmam lazımdı ama adet olmadım dün test yapmıştım negatifti. Yumurtlamam takip ettiğim aylarda 20. Günde oluyordu bu ay takip etmedim değişmiş olabilir mi ?