Daisy0000 Mrstutii 32ye kadar muhteşem geçti, ne kusma ne bulantı hicbisey yoktu,32den sonra ağırlaştıkça zorlaşmaya başladı.. Suan 36+5im elim ayağım şişiyor,uyumak,yatakta dönmek,oturduğum yerden kalkmak çok zorlaştı ..
Ilba_34 Haftaya kadar bişey yoktu 8. Haftaya girdim deli gibi koku hassasiyeti mide bulantısı su dahi rahat rahat içemiyorum mutfağı görmek bile istemiyorum 😑
Zeyneppp96 Mrstutii 35+5 su çok güzel gelsenize 😂 karnım dışında hiç şişmedim ama hareket edemiyorum yuvarlanıyorum 😂 ve artık son günler geçmemeye başladı çok yoruluyorsun bu dönemde psikolojik olarakta çok yoruluyorsun maalesef. Pantolon giymeyi o kadar özledim ki ağlıcam neredeyse 🥲
Mrstutii Havvaca koskoca maratonun daha başındayız şimdiden bu kadar fedakarlığı anneden başka kim yapar tabi🙄😩
Zeyneppp96 Mrstutii bu dönemlerinin tadını çıkar ve kesinlikle ben her şeyi hallederim moduna girme kendini gereksiz yorma bırak insanlar senin için bir şeyler yapsın bu nasılsa etkilenmiyor diyip seni gönüllerince kırmasınlar bırak eşin senin için çırpınsın benim en büyük hatam neredeyse 30. Haftaya kadar baştaki bulantılar dışında hamileliğimi hiç hissettirmedim 33. Haftada 20bin adım atıp akşamına konsere gittim. Daha sonra iyice ağırlaşınca ya daha geçen neler yapmıştık oluyor. Şimdi seni kıran insanlar 30. Haftadan sonra daha ağır psikolojiler geçirdiğinde de bunu yapıyorlar ve sen artık kaldıramayıp o insanları içinde bitiriyorsun. Bırak çabalasınlar seni el üstünde tutsunlar. 3. Trimester tavsiyesi 😅
Melekannesi80 Mrstutii 33 hafta canım üçüncü gebeliğim ve ikisinden daha Zor ağrılı krampli zaman da yaklaştı sezeryan olduğu için bazen karnımı taşımak zor geliyor 😀😀 iş yaparken evin içinde vesaire
Sevgi2605 Mrstutii 7+5 olduk ama benimde mide bulantısı tiksinme vs olmadı ilk haftalarda kasık ağrısı vardı şimdi o da yok bende şaşırıyorum nasıl hamileyim diye😁
AsELinAnneSi__ Mrstutii 15 haftalıgiz bizde bulantılar biraz rahatladı çok ağrılı sanciliyiz maalesef 😆 kilo almama rağmen bizim gobus fırladı ya gaz olsa bilirim gaz göbeği olusmustu öncesi şimdiden böyleyse sonrası ne olur bilemiyorum 😂🐣
Mrstutii AsELinAnneSi__ çatlak yağları sürülmeye başlasınn göbek erir kilo verilir bişey olmaz ondan 😂