efelinamoms birogretmenhanim oğlumu detaylıda 23.haftada kızımı 13.haftadan beri kesinlestirmeye calisiyoruz ☺️☺️ şuan 19 haftaligiz 23 haziranda detayli var oda orda kesinlescek galiba ☺️
Birbahargunu E-d-a evet bana 12 de muhtemelen kız bebek dedi 13 te cinsiyetini öğrenmek istiyor musunuz kız dedi kesin mi diyince de yüzde 99 dedi yani değişmesini istemiyorum burada görmesem tereddüt etmezdim de acaba mi diyor insan ultrason da gayet iyi inşallah değişmez teşekkürler
KE_A 15+3teyim hâlâ bilmiyorum, salı günü ogrenicem inşallah, doktorum gösterirse belli olur cinsiyeti 16.haftan da dedi, çok sabırsızım 🙈🤭
birogretmenhanim KE_A 15. haftaya tekrar randevu aldım İnşallah benim de iki hafta sonra belli olur. Çünkü çok sabırsızlanıyorum bebişimin cinsiyetini öğrenmek için.🤗🥰
KE_A birogretmenhanim inanın bende çok sabırsızım günler geçmek bilmiyor, inşallah gösterir cinsiyetini de ufak ufak hazırlıklarına da başlarım yavrumun diye gün sayıyorum 🥰 sizinde mi ilk çocuk 😊
birogretmenhanim KE_A Benim de ilk hamileliğim. Randevu gününe bile şafak sayar gibi bir bir gün düşüyorum her gün. 🥰❤️